- cipylan
- OP
- 172 mesaje
- din 22 Jul 2008
- Tigra 1995 X14XE
- Galati
cipylan
- Mesaje scrise: 172
- Masina: Tigra 1995 X14XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Jul 2008
- Mesaj Privat
Salut!
Trebuie sa-mi fac rarul la Opelas, ca expira numerele rosii si dupa cum bine se stie programarea se face telefonic sau pe net. Numai ca stupoare, am sunat la RAR sa-mi fac o programare si m-au anuntat ca nu mai e loc pana pe 6 octombrie (la Galati), fiindca dupa cum mi-a spus interlocutorul de la celalat capat al "firului" nu pot face mai mult de 7 masini de import pe zi (Probabil asta e directiva sefilor de acolo, ca poate asa te simti sa iti cauti un "prieten" si sa-i bagi ceva mai mult in buzunare). Asa ca va intreb: Se poate face rarul pentru inmatriculare si in alt judet sau sunt obligat sa-mi trag masinuta pe dreapta pana-mi vine randul?
Astept parerile voastre. Multumesc!
Trebuie sa-mi fac rarul la Opelas, ca expira numerele rosii si dupa cum bine se stie programarea se face telefonic sau pe net. Numai ca stupoare, am sunat la RAR sa-mi fac o programare si m-au anuntat ca nu mai e loc pana pe 6 octombrie (la Galati), fiindca dupa cum mi-a spus interlocutorul de la celalat capat al "firului" nu pot face mai mult de 7 masini de import pe zi (Probabil asta e directiva sefilor de acolo, ca poate asa te simti sa iti cauti un "prieten" si sa-i bagi ceva mai mult in buzunare). Asa ca va intreb: Se poate face rarul pentru inmatriculare si in alt judet sau sunt obligat sa-mi trag masinuta pe dreapta pana-mi vine randul?
Astept parerile voastre. Multumesc!
tralala- Mesaje scrise: 10
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 10 Sep 2007
- Mesaj Privat
mareanSV- Mesaje scrise: 3
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Aug 2008
- Mesaj Privat
- Mesaj Privat
mareanSV- Mesaje scrise: 3
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Aug 2008
- Mesaj Privat
tralala a scris:Am domiciliul in Brasov, masina mea e inmatriculata in Brasov, iar autentificarea in vederea inmatricularii am facut-o la RAR Sibiu fara nici o problema, n-am avut nevoie de nici o persoana din Sibiu sa-mi faca cererea (nici macar de pile).
curios .... eu sunt din Bacau si am facut R.A.R la Suceava si nu m-a lasat pe mine sa fac cererea , m-a pus sa aduc pe cineva major domiciliat in SV sa faca cererea !
- Mesaj Privat