eugengr
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2003 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2007
- Mesaj Privat
S3agal
- Mesaje scrise: 10
- Masina:
- Cont inregistrat: 05 Jun 2007
- Mesaj Privat
Ov
- Mesaje scrise: 35
- Cont inregistrat: 04 Apr 2006
- Mesaj Privat
Visse- Suspendat
- 1,464 mesaje
- din 06 Jun 2005
- Alta tara
Visse- Mesaje scrise: 1,464
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Jun 2005
- Mesaj Privat
Ca si voi am avut acceasi problema , am cautat un motoras la 12 V cu aceeasi forma si lungime a axului , am recuperat de pe motorasul vechi axul melcat numai ca nu am gasit unul cu acelasi consum asa ca a trebuit sa fac un montaj care sa opreasca motorasul la cap de cursa sus-jos si sa-l mai opreasca si dupa max 2-2,5 sec , totul e ok acum numai ca actualul motoras este zgomotos .
- mindruandrei
- *
- 2 mesaje
- din 05 Aug 2008
- Astra 2003
- Neamt
mindruandrei
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2003
- Cont inregistrat: 05 Aug 2008
- Mesaj Privat
- stasi
- OP
- 134 mesaje
- din 18 Mai 2006
- Astra 2002 Y17DT
- IASI
stasi
- Mesaje scrise: 134
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 18 Mai 2006
- Mesaj Privat
eu pana la urma am pus alt motoras si a iesit fum pe langa butoanele de dezaburire si diverse. astfel incat de o buna bucata de timp nu mai este functionabil butonul ala. se aprinde beculetul si cam atat. nu mai iese niciun volt pe la fire. l-as repara dar nu stiu de unde sa incep. plus ca ar trebui sa iau si motoras original.. cam mare cheltuiala
- stocariu
- 724 mesaje
- din 01 Jul 2006
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
stocariu
- Mesaje scrise: 724
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 01 Jul 2006
- Mesaj Privat
mai poate fi o cauza la recirculare.in primul rand ca sa vezi daca functioneaza sau nu trebuie sa scoti filtrul de polen si sub el sunt clapetele care dirijeaza aerul din afara sau pe recirculare.cu filtrul de polen scos se poate observa daca se misca.urmatorul pas este sa verificati daca vine vacuum pe furtunul care le actioneaza.acesta ar trebui sa vina din supapa care vine pe furtunul de la servofrana si are o iesire si pentru recirculare care la mine era infundata si am curatat-o cu un ac mai gros.daca scoate-ti furtunasul de acolo si trage-ti cu gura trebuie sa se miste calapetele.in speranta ca aceasta poveste va fi de folos cuiva care are probleme cu recircularea va urez succes.