[editat]
Am mers la BRD-Sucursala Iasi,agentia Zimbru si am deschis urmatorul cont curent personal: RO42BRDE240SV03577452400,am ales aceasta varianta ptr.a nu-mi incurca contul de card ce-l detin la ei si ptr.a sti clar ptr.ce e deschis:Ajutorare sinistrati-inundatii Moldova.
Rog colegii ce doresc sa se implice financiar,deocamdata...sa faca depunere numerar numai de la sucursale,agentii BRD din tara,deoarece scutim comisioanele ce ni se iau daca se fac depuneri de la alte banci.Am inceput eu prin a alimenta contul cu 50 RON(cu disponibilitatea de a mai depune).Contul il pot urmari prin serviciul BRD-NET si voi anunta destul de des(sper)donatiile ce le-ati facut.Doamne ajuta sa strangem ceva ptr.acesti napastuiti ai sortii...Tinem legatura!
LE:Pe seara am sa pun poze si cu hartiile ce le am de la banca la deschiderea contului.Momentan nu le pot pune deoarece m-au lasat acumulatorii la aparatul foto,insa pana diseara sunt puse in topic.
Aici se fac depuneri,de preferat sucursale si agentii BRD: Ajutor sinistrati-Titular cont:Grigore Sorin-cont RO42BRDE240SV03577452400