Robert84
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Jul 2008
- Mesaj Privat
Sal.Sunt nou pe aici asa ca imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.As vrea sa-mi cumpar si eu un OPEL ASTRA din Ger si am gasit unul un pic avariat.O sa pun niste poze sa-l vedeti.As fi vrut sa aflu si eu , daca puteti sa-mi spuneti , cam cat ar costa sa-l repar si la reprezentanta si pe cont propriu.Mentionez ca pretul cu care il iau este de 7500 E la 30.000 km si este varianta cu ABS si ESP (cca 16.000 E ) - asta ca sa va faceti o idee sa-mi dati un sfat : merita sau nu merita
- naniacostin
- 1,267 mesaje
- din 01 Mar 2007
- Astra 2000 x20dtl
- Prahova
naniacostin
- Mesaje scrise: 1,267
- Masina: Astra 2000 x20dtl
- Cont inregistrat: 01 Mar 2007
- Mesaj Privat
- TeddyKGB
- **
- 375 mesaje
- din 01 Nov 2006
- Astra 2006 Z14XEP
- Galati
TeddyKGB
- Mesaje scrise: 375
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 01 Nov 2006
- Mesaj Privat
mai pui lejer 1000euro doar daca sant afectate doar bara spate si haionul. Plus ca probabil e stramba si platforma porbagajului care deja e sudata rau de caroserie si se schimba f greu. In cel mai rau caz sau deformat niste chestii pe sub masina si puntea spate sa nu mai calce drept. nu mas baga ca sigur te duci in 10000euro.
Robert84
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
Se poate repara dar te va costa mai mult de 1000euro ... ar merita numai daca masina ar fi > 2006 . Nu cred ca geometria rotilor sa fie afectata , oricum trebuie verificata . Iti trebuie un tinichigiu bun sa'ti indrepte ca lumea platforma portbagajului , bara , intaritura bara , haion complet , posibil rezerva , posibil mocheta portbagaj , posibil tablie portbagaj .
Eu estimez reparatia la 1500 - 2000 euro materialele , manopera , inclusiv vopsit .
Daca mai pui la socoteala drumul pina acolo si adusul masinii , treci de 9.200euro , aproape ca nu prea mai merita deranjul . La banii astia incepi sa gasesti Astra H in RO fara accident .
Mare grija , nemtii sint banditi , "cosmetizeaza" masina ca sa para mai putin afectata .
Eu estimez reparatia la 1500 - 2000 euro materialele , manopera , inclusiv vopsit .
Daca mai pui la socoteala drumul pina acolo si adusul masinii , treci de 9.200euro , aproape ca nu prea mai merita deranjul . La banii astia incepi sa gasesti Astra H in RO fara accident .
Mare grija , nemtii sint banditi , "cosmetizeaza" masina ca sa para mai putin afectata .
- deleted-16555
- **
- 176 mesaje
- din 21 Mar 2008
deleted-16555
- Mesaje scrise: 176
- Cont inregistrat: 21 Mar 2008
- Mesaj Privat
a dat cu "sange" omuletul ala ... pacat ca nu avea carlig de tractare....daca nu are vreo dovada..ceva...va trebui sa gasesti un service mai "la negru" ....haionul ala este intr-o stare cam instabila....nu cred ca mai poate fi indreptat + toate plasticaraiele din captuseala + motorasul stergatorului nu cred ca mai pot fi resuscitate ... spoilerul + tampoanele "pa"....si apoi toate maruntisurile .... tare imi e ca se aduna rau de tot ... + montajul intr-un service ieftin din Ro .... + ca va trebui s-o repari inainte sa-i faci Cartea Ro ( inainte de RAR ) ceea ce te va cam grabi ... eu in locul tau as lasa-o ... multa bafta.
- vali zak
- **
- 378 mesaje
- din 26 Nov 2005
- Astra 2004 Y20DTH
- Bucuresti
vali zak
- Mesaje scrise: 378
- Masina: Astra 2004 Y20DTH
- Cont inregistrat: 26 Nov 2005
- Mesaj Privat
Vezi ca fusta spate e sigur infundata la cat e de intrata.Ca sa te convingi gaseste pe cineva cu o masina asemanatoare si fa o comparatie....Crezi ca neamtul ar pierde mai bine de jumatate din valoare doar pt. o bara si un hayon?Mai ales ca astea se pot vopsi jos de pe masina ,nu e necesara sudura pt. inlocuirea lor si lucrarea ar fi practic ireprosabila,nu ar putea sa fie descoperita....Gasesti aceeasi masina neatinsa,poate cu m. multi km la 8500-9000 in DE...
Robert84
- Mesaj Privat