Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • Ghimpe200

• Mesaje scrise: 236
  • Masina: Vectra 2001 Y20DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2008

• Mesaj Privat
Uitati-va si va minunati si voi ce inseamna prostia si inconstienta omeneasca...a oamenilor cu bani in special care nu stiu sa aprecieze cu adevarat ceea ce detin...iata un accident din qatar cu o masina deosebita...iar dak cineva o poate recunoaste este smecher....

Iata cam ce poate ramane dintr-o supermasina!Doamne fereste..
Skip ads

• TeddyKGB

• Mesaje scrise: 375
  • Masina: Astra 2006 Z14XEP
  • Cont inregistrat: 01 Nov 2006

• Mesaj Privat
pai daca ei forjeaza pe caldaramul ala, a fost proba de macadam fara o masina pregatita pentru asa ceva.
  • Ghimpe200

• Mesaj Privat
dupa cum se poate vedea in prima poza soseaua este undeva in stanga....el alerga pe sosea!nicidecum macadam
  • elegance

• Mesaje scrise: 3,073
  • Masina: Astra 2000 Y 17 DT
  • Cont inregistrat: 31 Jul 2006

• Mesaj Privat
Oare nu o vinde? 👽 Is curios ce o lovit, probabil o camila. 😂 ca nu prea am vazut copaci pe acolo.
lasand gluma la o parte masina aia a facut exact ceea ce trebuia sa faca: s'a facut bucati, a absorbit socul. Se vede clar ca partea care nu trebuie sa se deformeze nu s'a deformat, habitaclul ramanand intreg. Sincer ma uimeste cat de bine a rezistat.
  • Gabi.B.HD

• Mesaje scrise: 3,436
  • Masina: Astra 2011 A16XER
  • Cont inregistrat: 15 Mai 2007

• Mesaj Privat
MaÅŸina a fost un SLR.
  • Mircea KDT

• Mesaje scrise: 336
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 11 Jan 2005

• Mesaj Privat
mare smecherie ca s-a omorat ala cu un slr. zilnic si la noi se intampla accidente cu masini puternice. figuranti sunt peste tot!
  • dorin-b

• Mesaje scrise: 1,820
  • Masina: Astra 2000 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 06 Sep 2007

• Mesaj Privat
Cred ca e vorba de un scurt circuit intre firul rosu si firul negru a cutiei cu TNT!
  • Ghimpe200

• Mesaj Privat
corect all bandi slr este ....iata cam cum ajunge in urma uni impact...respectiv rasturnare...si dupa cate am inteles nici soferul nu a supravietuit......pacat de supermasinile care au ajuns pe mainile la toti cretinii care se cred soferi!
  • CiubyX

• Mesaje scrise: 123
  • Masina: Corsa 2002 Z12XE
  • Cont inregistrat: 10 Feb 2006

• Mesaj Privat
Mircea KDT a scris:figuranti sunt peste tot!

Te asigur ca nu stia ce inseamna "figurant"!Doar romanii sunt figuranti..
La 22 de ani sa conduci un bolid SLR McLaren este INCONSTIENTA!
  • Vinti

• Mesaje scrise: 886
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Nov 2005

• Mesaj Privat
poti sa ai si 48 de ani daca conduci cu 300 Km/h pe strada tot inconstienta se numeste
  • vgv21

• Mesaje scrise: 92
  • Masina: Vectra 1997 x16xel
  • Cont inregistrat: 15 Nov 2007

• Mesaj Privat
Parca sunteti niste mosi!
Si eu merg intr-adevar cu masina mea ca un mos, cai daca se strica imi goleste buzunarele, dar credeti ca daca as sta pe ceva meleoane de euro nu mi-as lua o supermasina. Si dupa ce mi-am luat-o ce sa fac cu ea... sa o tin pe 100km/h sa nu treaca de 8l/100km sau ce?
Va spun eu ce am face toti daca am avea bani multi. Am face exact ce fac aia cu bani multi, ne-am lua masini foarte scumpe si le-am face praf, am umbla cu 10 fotomodele pe langa nevasta si amanta, ne-am droga, am da 500 euro pe un mic dejun, am cumpara genti d-alea de 20.000 euro pentru femeile mentionate mai sus, si tot asa. Asta daca n-am innebuni si nu ne-am izola pe vreo insula.
http://www.wreckedexotics.com/
  • dornit

• Mesaje scrise: 256
  • Masina: Zafira 2007 Z19DT
  • Cont inregistrat: 14 Feb 2008

• Mesaj Privat
fugiti d"aci cu pluta...ala sa sacrificat pentru credinta si pentru cele 72 de fecioare (promise de coran) cu o centura de TNT...nu cred ca o masina poate fi distrusa in asa hal nici la 1000km/h...dorin-b are dreptate.
  • CiubyX

• Mesaje scrise: 123
  • Masina: Corsa 2002 Z12XE
  • Cont inregistrat: 10 Feb 2006

• Mesaj Privat
dornit a scris:fugiti d"aci cu pluta...ala sa sacrificat pentru credinta si pentru cele 72 de fecioare (promise de coran) cu o centura de TNT...nu cred ca o masina poate fi distrusa in asa hal nici la 1000km/h...dorin-b are dreptate.

Constructia este asemanatoarea masinilor din Formula 1, din care la impact nu mai ramande decat celula de siguranta.
SLR e construit astfel incat la impact sa se dezintegreze absorbind astfel energia de impact.
  • vgv21

• Mesaje scrise: 92
  • Masina: Vectra 1997 x16xel
  • Cont inregistrat: 15 Nov 2007

• Mesaj Privat
Nu, dar asta apropos de inconstienta si de lipsa aprecierii McLaren-ului ori supermasinii in general.
La efortul pe care il face un d-asta sa cumpere o supermasina... e cum mi-as lua eu niste biscuiti.
Si inconstienta... pai nu stiu care e mai inconstient, eu gonind cu 200 km/h cu o Vectra de 10 ani si juma' de milion de km pe DN1 sau ala cu SLR nou-nout pe mama autostrazilor din Dubai cu 300km/h?
  • MIMul

• Mesaje scrise: 532
  • Masina: Astra 2003 z16xep
  • Cont inregistrat: 12 Jul 2008

• Mesaj Privat
😶 Banuiesc ca s-a chinuit ceva timp sa obtina performanta asta...pacat de SLR-ul ala 😢 si de cel care era la volan
  • indy

• Mesaje scrise: 1,085
  • Masina: Astra 2007 Z17DTL
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2007

• Mesaj Privat
bah ma credeti da eu daca as avea banii aia multi, n-as face nimic din ce zice mai sus vgv21; nu cred ca sunt singurul;
sunt moduri mult mai interesante sa papi banii decat sa te autodistrugi sau sa iti bati joc de ei...
  • Bobby-NOS

• Mesaje scrise: 289
  • Masina: Vectra 1995 TC4EE1
  • Cont inregistrat: 03 Jan 2006

• Mesaj Privat
indy a scris:bah ma credeti da eu daca as avea banii aia multi, n-as face nimic din ce zice mai sus vgv21; nu cred ca sunt singurul;
sunt moduri mult mai interesante sa papi banii decat sa te autodistrugi sau sa iti bati joc de ei...

Corect Indy 😕 astia sunt oameni care deja nu mai stiu ce sa faca,au bani,au facut de toate,nu ii mai intereseaza nimic,te apuci sa faci curse de astea la peste 300 km/h cand ai "un pic" de experientza in curse...astia stiu sa accelereze..dar sa franeze doar in copac sau mai stiu eu unde..,si ce sa mai zicem de tehnicile de pilotaj 🙄
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR