Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  • apasaciu

• Mesaje scrise: 337
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 28 Nov 2006

• Mesaj Privat
iata ce am gasit pe net si tocmai am inlemnit :

In concluzie, norma D (2,3,4,5 sau 6) nu are nici o relevanta pentru legislatia romaneasca. Daca va aduceti masini din Germania (sau alte state care au asimilat norma D) singurul criteriu este acela al datei de fabricatie. Atentie mare – DATA FABRICATIEI si nu data inmatricularii, cea trecuta pe talonul strain.

Pentru a avea un tablou complet al acestei probleme, iata istoricul standardelor europene pentru emisiile masinilor mici (sub 3,5t) din vestul Europei:

- non-euro pana in Iulie 1992.
- Euro1 din Iulie 1992
- Euro2 din Ianuarie 1996
- Euro3 din Ianuarie 2000
- Euro4 din Ianuarie 2005

Eu tocmai am luat o astra F din 1995 (x16xel) care stiu sigur ca este euro 2 .. dar conform celor de mai sus in loc sa platesc 600 de euro pt euro 2 (taca de poluare) voi fi catalogat ca euro 1 si voi plati 1400 sau 1500 . Stiti cumva cum pot rezolva si dovedi ca masina este euro 2? Vineri am programare la RAR 😢 si deja nu mai pot dormi 😢( Din ce am gasit pe forum nu m-am prins 😢
Skip ads

• apasaciu

• Mesaj Privat
Revin cu link-ul complet al articolului pe care l-am gasit pe net :

http://www.totalauto.ro/200...ermania/#more-347

imi pare rau dar later edit nu am putut face deoarece trecusera mai mult de 20 min de cand am scris mesajul de mai sus .
  • aalew

• Mesaje scrise: 120
  • Masina: Astra 2008 Z17DTL
  • Cont inregistrat: 27 Dec 2007

• Mesaj Privat
Apropo news flash ... ca prosti sunt astia de la total auto. Masinile cu euro 2 s-au facut si din 1993 da nu-i bai ca cine stie ce "cunoscator" in ale masinii a scris acest articol, cu euro 3 are dreptate din 2000 a inceput sa apara aceasta norma de poluare, dar asta si mai si din 2005 norma de poluare euro 4 ... mda. Norma de poluare euro 4 a aparut prin anul 2001 la motoarele pe benzina la opel si la grupul VW, doar la motoarele diesel a aparut norma de poluare euro 4 din anul 2004. Iar opelul tau are norma de poluare euro 2.
Scuze dar nu m-am putut abtine la aberatiile pe care le scriu astia in articolul asta.
  • deleted-16555

• Mesaje scrise: 176
  • Cont inregistrat: 21 Mar 2008

• Mesaj Privat
aia cu `96 e cam la panarama....eu am terminat RAR -ul (azi 03.07.2008) la o Astra F x16xel 09.1994 si este EURO 2 .... poti dormi linistit 😃
  • apasaciu

• Mesaj Privat
si eu am scapat azi .. la 7 eram acolo .. la 7:45 am intrat si la 8 si 20 am sters-o 😃 si euro 2 se pare ca este 😃 .... am avut noroc ca mi-a dat cineva un nr de tel .. si m-a luat prima masina .. acum urmeaza sa iau actele miercuri de la ei 😃 cat platesti taxa la a ta ? se pare ca e urmatorul pas la amandoi !
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
Felicitari....cum te-ai prezentat la noxe? 😃 ... a mea cica era Dacie 😊) .... cica "astia ca mine trebuiesc impuscati " ... "texte pentru sporirea veniturilor" 😊)
....457e

Ultima modificare făcută de deleted-16555 la Vin 04 Jul, 2008 7:24 pm
  • apasaciu

• Mesaj Privat
habar nu am .. m-am pus pe alta linie decat aveam biletul cum mi-a zis nenea .. m-a trimis la platit .. cand am venit a bagat-o la itp cred ca am vcazut ca i-a testat si franele .. si mi-a zis sa vin miercuri dupa acte :d deci habar nu am cum a iesit .. presupun ca daca a zis sa vin dupa acte a iesit ok .. sper 😉 loool cum dacie mai ? si doar atat ? eu vazusem ca iese in jur de 600 de euro la 95 cu 1.6 motor
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
aha....deci...exista urmatoare posibilitati:
1. nu precizezi unele "amanunte" 😊
2. ai o super masina.....s-o stapanesti sanatos oricum...
3. ai dat peste un super om! ...trebuia sa-i iei nr de tel 😃
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
1598 cm3 ...euro 2 ...13-14 ani....si inca ceva...cum a mea era 09.1994...dar avea si un "S" in serie VIN ....a fost trecuta cu 1995 😊) ...dar nu-mi modifica cu nimic valoare taxei "vietii".

Ultima modificare făcută de deleted-16555 la Vin 04 Jul, 2008 7:30 pm, modificat de 2 ori în total
  • apasaciu

• Mesaj Privat
daa ... sunt f incantat de ea.. dar inca nu merge ok 😢 tre sa ii rezolv cu motorul .. + unghiurile + cauciuri 😃

Btw.. am numarul 😃
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
ce are motorul?
  • apasaciu

• Mesaj Privat
nu trage mereu .. mai ales cand se incalzeste .. da mai mult in nas .. in rest se aude f frumos si cand trage e jale 😃 ... oricum numai la consum nu poti merge cu motorul asta .. sper sa aflu de la ce poate fi cat mai rpd 😃
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
chestii de injectie....stai calm....nu te saraceste... o bujie...o fisa....niste injectoare curatate...un filtru combustibil....alte cateva chestii smirgheluite si treb sa mearga....
  • apasaciu

• Mesaj Privat
banuiesc .. dar nu stiu unde sa ma duc sa o rezolv .. 😢 nu mai am combinatie la service-ul unde mergeam eu 😢 si mor de nervi ca la chestii mai grele mergeam acolo .. si era service Honda cu super baieti de treaba si super mecanici .. btw motorul de la kadett care l-am facut la ei dupa ce a avut un piston rupt se aude mai frumos ca asta .. de-aia plang dupa ei 😢
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
Te cred....e nasol rau cu service-urile in patria noastra draga...din ce am enumerat eu....doar faza cu injectoarele este un pic mai complicata si am fost acum o luna la reprez Skoda din Brasov sa-i intreb de-un scor....150 ron ...deci nu suna exagerat...restul operatiilor le poti face si la service-uri independente...
  • deleted-16555

• Mesaj Privat
Eu sunt tare curios la a mea ca prea ieseau niste noxe de tanc la ea....desi o am de 3 luni....din care 2 a stationat cu numerele expirate....nu am reusit sa ma uit la ea....am niste ganduri in legatura cu al meu catalizator...s-ar putea sa-si fi luat talpasita...momentan nici cric nu am la ea si e departe de mine...parcata pe langa RAR 😃 ...de mers n-am ce sa-i reprosez...nu facea nazuri de nici un fel...acum 2 luni.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR