Salut.Prima data,sper ca am postat unde trebuie,in caz contrar rog moderatorii sa mute discutia.Azi am avut ghinionul sa ma loveasca cineva.Vina era a lui pt. k nu a acordat prioritate.Dupa mai multe discutii am cazut la intelegere ca repara el masina,numai sa nu mergem la politie,ca nu cumva sa i se suspende permisul.Maine merg sa vad despre ce e vorba.Ca sa nu ies in dezavantaj va rog sa imi spuneti parerea voastra despre ce trebuie schimbat.Am atasat niste poze si poate spuneti voi mai multe.Ca si parte de tablarie am constatat:usa dreapta fata,pragul,aripa dreapta fata,spoilerul,Din punct de vedere tehnic,ce am am observat:radiator fisurat si roata dr. fata inclinata.Aici va rog sa spuneti ce credeti ca poate sa fie defect(ma refer ce se poate ascunde in spatele"rotii lovite").Masina nu e a mea,e al unchiului meu,si am primit sarcina sa ma ocup eu de reparatie,daman ieoarece el a plecat cu masina mea la Deva si eu rn Timisoara sa repar masina.Sper ca nu v-am plictisit si sper sa imi raspunda cineva,sa stiu si eu ce fac maine.Multumesc.