iulian
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Signum 2005 2.2 D T I
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Nov 2004
- Mesaj Privat
Va salut pe toti! Poate cineva sa-mi spuna cum se desface tapiteria de la portierele din fata .... pentru ca geamurile mele au inceput sa dea semne de oboseala .... cand vreau sa le inchid se ridica pe trei sferturi si dupa aia se duc automat in jos fara sa apas eu pe buton... asa ca am vrut sa desfac tapiteria sa vad daca pot sa le fac ceva dar nu am reusit...
Sub tapiteria de la portierele din fata sunt trei suruburi care le-am desfacut dar tapiteria nu se misca in nici un fel....
Cum se da jos tapiteria Va multumesc anticipat!!!!
Sub tapiteria de la portierele din fata sunt trei suruburi care le-am desfacut dar tapiteria nu se misca in nici un fel....
Cum se da jos tapiteria Va multumesc anticipat!!!!
- arthurro
- 832 mesaje
- din 15 Aug 2004
- Omega 1996 X20XEV
- Miami Florida
arthurro
- Mesaje scrise: 832
- Masina: Omega 1996 X20XEV
- Cont inregistrat: 15 Aug 2004
- Mesaj Privat
- 4EST
- 686 mesaje
- din 30 Apr 2004
- Brasov
4EST
- Mesaje scrise: 686
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Apr 2004
- Mesaj Privat
rraayy_11
- Mesaje scrise: 23
- Masina: Vectra 1993 1.8i
- Cont inregistrat: 24 Aug 2006
- Mesaj Privat
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaje scrise: 616
- Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
- Cont inregistrat: 28 Dec 2005
- Mesaj Privat
@ iulian: uite lista unde ai suruburi:
1. cele 3 care ai spus ca le-ai scos
2.scoti masca tweterului- 1 buc.
3. scoti reglajul ogl. electrice - 1 buc
4. se scoate jumatate din manerul usii - 1 sau 2 buc (nu-mi mai aduc aminte)
5. scoti triunghiul din coltul geamului , de langa oglinda - 1 buc.
Dupa ce ai scos aceste suruburi tragi usor de fata de usa ca sa se desprinde clemele si poti sa te ocupi de geam.
Bafta!
1. cele 3 care ai spus ca le-ai scos
2.scoti masca tweterului- 1 buc.
3. scoti reglajul ogl. electrice - 1 buc
4. se scoate jumatate din manerul usii - 1 sau 2 buc (nu-mi mai aduc aminte)
5. scoti triunghiul din coltul geamului , de langa oglinda - 1 buc.
Dupa ce ai scos aceste suruburi tragi usor de fata de usa ca sa se desprinde clemele si poti sa te ocupi de geam.
Bafta!
cruger- Suspendat
- 230 mesaje
- din 10 Oct 2006
- Vectra 2001 z18xe
- Bucuresti
cruger- Mesaje scrise: 230
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 10 Oct 2006
- Mesaj Privat
Cam acelasi lucru tre sa fac si eu. Si procedura pe care vreau sa o aplic este cam asa: cumpar 1 buc spay pt degresat/curatat de la peco (aprox 20 ron), cumpar 1 buc spray vaselina (aprox 20 ron). Demontez usa curat bine toate rotitele si ce mai are pe acolo, ung si o inchid. Simplu. Ele saracele dupa atatia ani sunt ancrasate rau.
rraayy_11
- Masina: Vectra 1993 1.8i
- Cont inregistrat: 24 Aug 2006
- Mesaj Privat
shoppy
- Mesaje scrise: 73
- Masina: Vectra 2004 Y22DTR
- Cont inregistrat: 21 Jan 2006
- Mesaj Privat
zelot
- Masina: Vectra 1996
- Cont inregistrat: 04 Jun 2008
- Mesaj Privat
- andreim4
- **
- 376 mesaje
- din 11 Jun 2007
- Vectra 1996 x16xel
- Bucuresti
andreim4
- Mesaje scrise: 376
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 11 Jun 2007
- Mesaj Privat
salut zelot. te rugam completeaza semnatura din profil cu datele masinii
acum sa vedem cu geamul... in primul rand tre sa desfaci usa scoti tapiteria si deabea dupa aia scoti geamul de tot sa verifici bratu de la macara si motorasul daca mai misca sau ce face. e posibil sa se fi tocit rotita de la motor. daca nu poti sa il repari vezi ca la voi in cta stiu ca sunt destule dezmembrari auto. daca nu vezi pe net ca oamenii fac si livrari in tara prin curier. da-ne mai multe detalii sa ne spui care e situatia cu geamu dupa ce te uiti nitel la el. bafta
acum sa vedem cu geamul... in primul rand tre sa desfaci usa scoti tapiteria si deabea dupa aia scoti geamul de tot sa verifici bratu de la macara si motorasul daca mai misca sau ce face. e posibil sa se fi tocit rotita de la motor. daca nu poti sa il repari vezi ca la voi in cta stiu ca sunt destule dezmembrari auto. daca nu vezi pe net ca oamenii fac si livrari in tara prin curier. da-ne mai multe detalii sa ne spui care e situatia cu geamu dupa ce te uiti nitel la el. bafta
- rstefan
- **
- 456 mesaje
- din 10 Jul 2006
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
rstefan
- Mesaje scrise: 456
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 10 Jul 2006
- Mesaj Privat
zelot
- Masina: Vectra 1996
- Cont inregistrat: 04 Jun 2008
- Mesaj Privat
am rezolvat cu geamul. bun! am desfacut tapiteria, si la macara un brat era stramb, din cauza asta a cazut, am scos geamul, am indreptat bratul am pus putina vasilica, si are un surub care era pt fixarea macarelei, am tras de el in pozitia cea mai de jos si l-am strans tare dupa care am bagat geamul si gata merge ca nou!
- andreim4
- **
- 376 mesaje
- din 11 Jun 2007
- Vectra 1996 x16xel
- Bucuresti
andreim4
- Mesaj Privat
- adrian80
- **
- 289 mesaje
- din 13 Aug 2007
- Vectra 1997 X20DTL
- Alta tara
adrian80
- Mesaje scrise: 289
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 13 Aug 2007
- Mesaj Privat
- andreim4
- **
- 376 mesaje
- din 11 Jun 2007
- Vectra 1996 x16xel
- Bucuresti
andreim4
- Mesaj Privat
- adrian80
- **
- 289 mesaje
- din 13 Aug 2007
- Vectra 1997 X20DTL
- Alta tara
adrian80
- Mesaje scrise: 289
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 13 Aug 2007
- Mesaj Privat
ghostiC
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 09 Jan 2008
- Mesaj Privat
am avut si eu aceiasi problema cu picatul geamului, "norocul" meu a fost ca mi-au spart masina si a trebuit sa pun geam. La inlocuire am vazut ca geamurile electrice stau pe o sina care le urca si le coboara actionata electric, geamul meu era picat de pe sina desprins intr-o parte si de accea tot pica. E o chestiune foarte usor de rezolvat spersa fie si la tine aceiasi chestie "mai ieftina".
- CosmineLis
- **
- 359 mesaje
- din 13 Aug 2008
- Astra 2003 y17dt
- Iasi
CosmineLis
- Mesaje scrise: 359
- Masina: Astra 2003 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Aug 2008
- Mesaj Privat
La mine dak il deschid de tot si apoi il ridic se ridica,dar dak e deschis pe jumatate si vreau sa ridic pe la 3 sferturi coboara singur.Am 2 solutii ori il deschid la maxim si ridic,ori il ridic apasand scurt de mai multe ori butonul Iar cand il deschid aproape ca se opreste la un sfert,ca si cum ar agatza ceva...
- razvan_16i
- **
- 179 mesaje
- din 11 Jan 2008
- Vectra 1996 1.6 16v x16xel
- Prahova
razvan_16i
- Mesaje scrise: 179
- Masina: Vectra 1996 1.6 16v x16xel
- Cont inregistrat: 11 Jan 2008
- Mesaj Privat
zelot a scris:am rezolvat cu geamul. bun! am desfacut tapiteria, si la macara un brat era stramb, din cauza asta a cazut, am scos geamul, am indreptat bratul am pus putina vasilica, si are un surub care era pt fixarea macarelei, am tras de el in pozitia cea mai de jos si l-am strans tare dupa care am bagat geamul si gata merge ca nou!
imi pare rau sa te dezamagesc ....dar ai grija ca vei mai avea probleme si eu am un brat stramb ...si in momentul cand il ridic il scoate de pe acel suport mic de plastic .... si n`am incotro decat sa dau fata de usa jos ... ! ai grija ... risti sa strici de tot macaraua sau in cel mai rau caz sa spargi geamul !
- cichy_mnml_club
- *
- 34 mesaje
- din 29 Jan 2009
- Neamt
cichy_mnml_club
- Mesaje scrise: 34
- Masina:
- Cont inregistrat: 29 Jan 2009
- Mesaj Privat
la fel mi s`a intamplat si mie...am folosit o anumita perioada geamul dupa care dintr`o data cand am vrut sa`l dau in jos mi`a sarit si se ducea intr`o partea numai cobora cum trebuie.... pana la urma l`am pus de forma ca sa stea pana`l fac... si m`am dus la un service la un electrician si mi`a dat fata jos de la protiera soferului si mi l`a pus inapoi pe locasul lui si a dat cu putina vasilina si pana la urma mi`a mers....dar asta nu pentru mult timp....peste vreo saptamana am vrut sa ma folosesc de el si i`ar s`a auzit un zgomot ciudat si iar mi s`a dereglat... si acum tot asa e ... am sa mi`l desfac eu pana la urma...ca e cam aceasi chestie...sper sa nu fac altceva... in concluzie vad ca nu`s singurul care a avut probleme cu macaraua...nu`s facute ele bine din fabricatie