Dum 15 Jun, 2008 1:33 pm
Salutare! Aveam proiectoarele de ceata cele stock, dar la inceputul anului am observat ca unul era putin crapat , probabil de la o piatra luata in mers.Nu am vrut sa-l schimb pt ca nu se prea observa.Intr-o dimineata un nene a dat cu spatele si , cu cuiul de la logan mi-a spart celalalt proiector.Buuuun.Mi-a luat altul l-a pus in service, si am zis sa il iau si pe celalat nou, ca tot era unu nou.Problema a fost ca eu am luat unul ieftin cca 80 lei facut la turci si care avea contactul foarte sensibil.Cand bagam mufa cadeau inauntru.Cel cumparat de nenea era ceva mai bun dar nici ala original.Aveam surpriza ca uneori sa functioneaza doar unu.Trebuia miscat.Am schimbat pe cel ieftin cu altu la fel de prost, si m-a ajutat cineva pana la urma sa pun pe direct contactul .dupa ce am facut legaturile trebuia pus capacul de cauciuc de sub proiector.Am crestat putin cat sa iasa firele , numai ca era cam slab si azi ieri cand am spalat masina am vazut ca nu mai era acel capac .Daca are cineva de vanzare va rog sa ma anunte.Credeti ca gasesc in targ sau undeva?