Vin 16 Jan, 2009 8:46 am
Ciuby, nu stiu daca esti constient ca ce ai zis tu nu are niciun fel de logica sau legatura cu ce zisesem eu.
Ca sa nu crezi ca te mint, uite, iti explic asa, pe intelesul tau, de ce ai vorbit si tu doar ca sa te bagi in seama:
EU: de ce va mai luati de Loganele care si-au pus ?
TU: Pentru ca aia nu posteaza masinile pe clubopel crezand ca au pozitii smechere smechere
Deci conform gandirii tale, lumea (sau opelistii, ca sa fie vorba de noi) s-ar lua de Daciile Logan care au leduri pe pozitie pt simplul motiv ca n-au avut tupeu sa isi posteze masinile pe ClubOpel. 😂 Marfa !
Aia probabil le posteaza pe clubdacia. Si garantat sunt convinsi ca au pozitii "smechere smechere" pt ca altfel le-ar da jos.
Am zis chestia aia pt ca imi adusesem aminte de unii care vorbeau de un Logan taxi cu linie de leduri pe far si comentau cat de kitsch e. Dar masinile lor si le vedeau ca fiind originale si aratoase (genul Vectra A sau Astra F (nu-mi mai amintesc exact) cu neoane la pedale si pe luneta, un Matiz cu leduri la ventilele rotilor, o Dacia Berlina vai mama ei, cu praguri, spoilere, eleron si cu luminite.. peste tot..). Erau adunati gramada la o "intrunire" intro benzinarie si i-am ascultat cat am alimentat. Chiar mi s-au parut penibili.
Deci, era vorba, in principiu, de cei ce arata cu degetul spre altii pe cand ei fac aceleasi lucruri. Ori ca e Logan ori ca e Vectra, atata timp cat copiezi ceva de la alta masina, sunt amandoua in aceasi oala, nu ? Daca la un Logan e kitsch, atunci inseamna ca e si la Vectra, nu ?
Ca sa se inteleaga. Eu nu afirm ca e kitsch sau nu. Eu doar intreb cam care ar fi diferenta, de gandeste fiecare diferit. Daca pun angel eyes pe Logan sau pe o masina cu un aspect estetic mai slab, e kitsch, iar daca pun pe Astra G/Vectra B e ok ? De ce mentalitatile astea ?