mariust
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Astra 2006 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Mai 2008
- Mesaj Privat
Acu 3 seri ma intorc de la Brasov spre Bucuresti iar dupa podul din Brasov, din oras, ma trage pe dreapta neanea de la circulatie, se prezinta, alea, alea ca cica am depasit viteza legala, ma urla prin statie, sincer nu am auzit daca a fost numarul meu pentru ca aveau multi paraziti pe statie, si hopa 72Km/h in localitate, eu raman mirat pentru ca aveam 55-58Km/h, ii spun ca nu aveam cat au zis ei, imi face procesul vb, obiectez din nou sii cer sa-mi dovedeasca, el cica nu se poate, atunci zic ok, nu semnez PV sii zic sa mi-l trimita acasa ca o sa fac contestatie pt ca vreau dovada.
Acum intrebarea e, ce pasi ar trebui sa urmez pentru a face o contestatie valida?
- deleted-15207
- **
- 397 mesaje
- din 16 Feb 2008
deleted-15207
- Mesaje scrise: 397
- Cont inregistrat: 16 Feb 2008
- Mesaj Privat
- LDivora
- 3,083 mesaje
- din 30 Mai 2005
- Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Bucuresti
LDivora
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Cont inregistrat: 30 Mai 2005
- Mesaj Privat
mariust
- Mesaj Privat
Am citit, deocamdata nu-mi ramane de facut decat sa astept PV acasa.
biela-manivela- Suspendat
- 2,898 mesaje
- din 25 Nov 2007
- Vectra 2003 Z18XE
- Ialomita
biela-manivela- Mesaje scrise: 2,898
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Nov 2007
- Mesaj Privat
- cpt.gabriel
- *
- 8 mesaje
- din 20 Jun 2007
- Vectra 2003 Z18XE
- Bucuresti
cpt.gabriel
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Jun 2007
- Mesaj Privat
Nu sint obligati sa va arate inregistrarea video la momentul intocmirii PV, numai daca faceti contestatie in instanta arata inregistrarea ( iarasi, daca in instanta nu aduc inregistrarea ci numai mentiunea din registru lor , in principiu cistigati) pentru ca PV se bucura de prezumtia relativa de autenticitate si veridicitate pina la proba contrara( adica ce zice "garcea" e adevarat pina probezi contrariul in instanta).
alex-tavi
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 1993 c2one
- Cont inregistrat: 29 Jun 2008
- Mesaj Privat
Acu 3 seri ma intorc de la Brasov spre Bucuresti iar dupa podul din Brasov, din oras, ma trage pe dreapta neanea de la circulatie, se prezinta, alea, alea ca cica am depasit viteza legala, ma urla prin statie, sincer nu am auzit daca a fost numarul meu pentru ca aveau multi paraziti pe statie, si hopa 72Km/h in localitate, eu raman mirat pentru ca aveam 55-58Km/h, ii spun ca nu aveam cat au zis ei, imi face procesul vb, obiectez din nou sii cer sa-mi dovedeasca, el cica nu se poate, atunci zic ok, nu semnez PV sii zic sa mi-l trimita acasa ca o sa fac contestatie pt ca vreau dovada.
Acum intrebarea e, ce pasi ar trebui sa urmez pentru a face o contestatie valida?
mariust
- Mesaj Privat