PS: E identica cu a mea
Multumesc la fel ! Poate ni le confundam vreodata
Scuze de offtopic, dar trebuie sa va povestesc 2 faze haioase rau de tot (apropo de masini identice):
1. Intr-o dimineata, ma opresc in fata la bloc la prietena-mea, sa o duc la lucru, ca in fiecare dimineata, si in fata mea era o Astra identica cu a mea. Si coboara tacticos prietena-mea, si cu tupeu merge la Astra din fata si incepe sa traga de usa (masina era incuiata). Face o fatza mirata/suparata, mai trage de citeva ori de miner, ca in final sa ii pice fisa ca nu e masina buna. Eu, in spate, sa fac pe mine de ris, nu alta. Ma gindeam ca daca era in masina saracul proprietar, ce sperietura ar fi tras ca o femeie isi arunca poseta pe bancheta din spate si se pune in fata linga el
2. Dupa citeva zile, in care am povestit tuturor cunoscutilor faza, a venit si rindul meu... Ies de la lucru, ma duc linga masina, dau sa deschid cu telecomanda, nimic, nu se aude nici click-ul usilor si nici sa clipeasca semnalizarea. Mai dau de citeva ori, nimic. Ce dracu, masina de 2 luni si mi s-a terminat deja bateria la telecomanda? Cind colo, nu era masina buna, a mea era urmatoarea, dar eu cum m-am si dus glont unde stiam ca am lasat-o, cine s-a mai uitat la celelalte masini de pe strada?