- BV19MAX
- OP
- 2,559 mesaje
- din 01 Aug 2007
- Astra Y17DT
- Brasov
BV19MAX
- Mesaje scrise: 2,559
- Masina: Astra Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Aug 2007
- Mesaj Privat
Salutare dragi coforumisti. Acum ceva timp am observat ca nu imi mai functioneaza spalatorul de la luneta (nu mai ajunge apa pana la el). Investigand cauza, nu am prea gasit o explicatie viabila.
Cert este ca pompa functioneaza si apa ajunge pana la nivelul aripei spate, de acolo mai departe nu mai vrea.
Mi-ar fi utila o schema a traseului furtunasului prin masina. Un prieten spunea ca s-ar putea sa fie doar sarit acel furtunas (masina a fost lovita de un dobitoc in aripa din spate, deci cauza este plauzibila). Daca este taiat/rupt nu e nici o problema, cumpar altul, important este sa ajung la el.
Masina este Opel Astra G in 3 usi.
Multumesc anticipat.
Cert este ca pompa functioneaza si apa ajunge pana la nivelul aripei spate, de acolo mai departe nu mai vrea.
Mi-ar fi utila o schema a traseului furtunasului prin masina. Un prieten spunea ca s-ar putea sa fie doar sarit acel furtunas (masina a fost lovita de un dobitoc in aripa din spate, deci cauza este plauzibila). Daca este taiat/rupt nu e nici o problema, cumpar altul, important este sa ajung la el.
Masina este Opel Astra G in 3 usi.
Multumesc anticipat.
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,067
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006