Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • alex_arhire

• Mesaje scrise: 988
  • Masina: Astra 2001 Z20LET
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 10 Sep 2006

• Mesaj Privat
Poza e facuta cu telefonul, din masina. Nu am apucat sa o pozez mai mult pt. ca a plecat repede. M-am tinut un pic in spatele ei prin oras si am reusit sa o filmez nitel. Scuze de calitate dar, repet, am folosit telefonul. Imaginile vorbesc de la sine.

Locatia: Onesti, jud. Bacau

Skip ads

• Tabac

• Mesaje scrise: 353
  • Masina: Vectra 2002 Z22SE
  • Cont inregistrat: 27 Nov 2007

• Mesaj Privat
Nobila ideea ta de a filma o Corsa OPC pe la noi si sa impartasesti.Nu des se intampla sa vazi cate o masinutza asa "harnica" cu inima de 192 CP.
Din ce am vazut eu in filmuletz filmarea e cumva facuta dintr-o Vectra C?
Am vazut ca mai spre sfarsitul filmuletului a si calcat-o un pic, te vazut ca il filmezi?
  • mark

• Mesaje scrise: 1,425
  • Masina: Vectra 1999 X20XEV
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2008

• Mesaj Privat
Din cate se vede in semnatura lui are Astra Clasic II. Corsa OPC ... super tare ca de altfel toate OPC-urile. O singura intrebare am pt alex: in timp ce filmai si apasai si pe acceleratie ai vazut si pietonii de la trecerea de pietoni care asteptau sa fie lasati sa treaca ? Laughing
  • alex_arhire

• Mesaj Privat
Pietonii puteau sa mai astepte. Corsa OPC nu vezi in fiecare zi. Filmarea e facuta dintr`o Astra Classic, masina din semnatura. Nu cred ca m`a vazut ca il filmam, dar sigur si`a dat seama ca ma tineam dupa el. Politicos era sa opreasca si sa schimbam doua vorbe. Very Happy
  • pufulet

• Mesaje scrise: 303
  • Masina: Astra 2006 Z16XEP
  • Cont inregistrat: 03 Feb 2006

• Mesaj Privat
Nu stiu daca poti numi asta nepoliticos, eu unul n-as opri daca ma filmeaza un necunoscut... Ce treaba am cu cei din trafic pe care nu-i stiu?
  • Y-GreK

• Mesaje scrise: 1,269
  • Masina: Insignia 2019 B15LFV
  • Cont inregistrat: 11 Jul 2007

• Mesaj Privat
Pai,filma masina,care e o raritate,nu pe sofer sau altceva.
Alex_arhire,trebuia sa-l depasesti,sa vada stickerul ClubOpel,sa vezi ca oprea Laughing
  • alex_arhire

• Mesaj Privat
pufulet a scris:Nu stiu daca poti numi asta nepoliticos, eu unul n-as opri daca ma filmeaza un necunoscut... Ce treaba am cu cei din trafic pe care nu-i stiu?

Nu i`a trecut si lui prin cap ca eram tot intr`un Opel si mai dadeam si blitzuri pe deasupra? M`a vazut si cand i`am facut poza. Oricum, poate il mai prind data viitoare cand ma duc acasa.

As fi vrut eu tare mult sa`l depasesc. Pe langa faptul ca are aceeasi capacitate cilindrica, a lui mai avea si o turbo care ii mai sufla vreo 80 CP.Very Happy
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR