- gevolleyball
- OP
- 105 mesaje
- din 10 Jul 2007
- Vectra 2002 Y22DTR
- Maramures
gevolleyball
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Vectra 2002 Y22DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Jul 2007
- Mesaj Privat
Salutare,
Stimati colegi..o problema minora..dar cam stresanta.Totul a inceput prin aparitia mesajului "check left fog lamp" si a unui bec cu semnul exclamarii pe bord.Ok,verific proiectorul stanga..si nu merge..dreapta functioneaza.Scot halogenul..il verific ..e functional..si-l schimb cu cel din partea dreapta..in continuare..partea stanga e-n intuneric.Masor cu un voltmetru in mufa stanga si-mi arata un curent de 12V...Merg mai departe si bag si halogenul in schema si-mi cade curentu undeva la 0.211,fara sa se aprinda halogenu..Merg la mufa din dreapta masor in mufa si cu consumatorul si se aprinde, si-mi arata si 11,2V in voltmetru.Acuma ziceti si voi ce sa suspectez?Mufa din poza din care ies firele?Numai firele din ramura pentru stanga?Va rog frumos daca ati patit-o sau aveti vreo idee buna..Merci
Stimati colegi..o problema minora..dar cam stresanta.Totul a inceput prin aparitia mesajului "check left fog lamp" si a unui bec cu semnul exclamarii pe bord.Ok,verific proiectorul stanga..si nu merge..dreapta functioneaza.Scot halogenul..il verific ..e functional..si-l schimb cu cel din partea dreapta..in continuare..partea stanga e-n intuneric.Masor cu un voltmetru in mufa stanga si-mi arata un curent de 12V...Merg mai departe si bag si halogenul in schema si-mi cade curentu undeva la 0.211,fara sa se aprinda halogenu..Merg la mufa din dreapta masor in mufa si cu consumatorul si se aprinde, si-mi arata si 11,2V in voltmetru.Acuma ziceti si voi ce sa suspectez?Mufa din poza din care ies firele?Numai firele din ramura pentru stanga?Va rog frumos daca ati patit-o sau aveti vreo idee buna..Merci
- octav13
- 2,057 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Vectra 2003 y 22 dtr
- Teleorman
octav13
- Mesaje scrise: 2,057
- Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat
- gevolleyball
- OP
- 105 mesaje
- din 10 Jul 2007
- Vectra 2002 Y22DTR
- Maramures
gevolleyball
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Vectra 2002 Y22DTR
- Cont inregistrat: 10 Jul 2007
- Mesaj Privat
Pai..masurand curentul in mufa nu trebuia sa fie aiurea daca e ceva in scurt?Cade numai cand bag consumatorul..Voi mai analiza mufa aia..poate reusesc s-o stric:))Totusi tind sa cred ca e mufa aia mare cu toate firele pe ea...ca daca am miscat-o putin mi-o dat mesaj si la proiectorul dreapta..o data..dar el merge si nici n-a mai bagat mesaju de atunci..In schimb partea stanga nici nu se aprinde si mesaju +becu ! e la ordinea zilei..
laurscr
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 13 Jun 2007
- Mesaj Privat
- gevolleyball
- OP
- 105 mesaje
- din 10 Jul 2007
- Vectra 2002 Y22DTR
- Maramures