iulialb
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 2002
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Jan 2008
- Mesaj Privat
- varza
- **
- 202 mesaje
- din 15 Jun 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
varza
- Mesaje scrise: 202
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 15 Jun 2006
- Mesaj Privat
iulialb
- Mesaj Privat
- ddf
- 1,343 mesaje
- din 01 Apr 2007
- Corsa 2003 z12xe
- Ialomita
ddf
- Mesaje scrise: 1,343
- Masina: Corsa 2003 z12xe
- Cont inregistrat: 01 Apr 2007
- Mesaj Privat
iulialb
- Mesaj Privat
- ddf
- 1,343 mesaje
- din 01 Apr 2007
- Corsa 2003 z12xe
- Ialomita
ddf
- Mesaje scrise: 1,343
- Masina: Corsa 2003 z12xe
- Cont inregistrat: 01 Apr 2007
- Mesaj Privat
- 69MED
- **
- 113 mesaje
- din 17 Apr 2006
- Astra 2001 Y17DT
- Siret
69MED
- Mesaje scrise: 113
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 17 Apr 2006
- Mesaj Privat
S-a mai discutat .
https://www.clubopel.com/vie...hlight=far+aburit
Am incerat in prealabil cele doua variante propuse , FEONUL si SOARELE . REZULTAT ZERO . Am incercat cu un betisor subtire sa sterg sticla prin interior . REZULTAT ZERO.
Am demontat masca fata . Sunt doua suruburi cu Trox 25 dupa care se trage usor spre inapoi . La mijlocul farului dedesubt , este un surub este cel mai grei de desfacut . Eu am reusit fara sa desfac aripa .L-am desfacut
si am incercat sa vad ce s-a intimpat . In partea de jos a farului masticul s-a copt si primea apa . L-am cufundat intr-o cadita cu apa . A inceput partea cea mai grea . Desprinderea celor doua parti sticla-platic negru. Dupa care am trecut la spalarea sticlei . Oglinda era in stare perfecta. Cineva spunea ca a spalat tot farul cu apa cu deretgent . FALS. Oglinda ar fi fost compromisa. Dupa care am procedat la montarea la loc a farului . Am un prieten care face geamuri Teropan . Mi-a dat putin silicon cauciucat . Toata operatiunea a durat 3 ore , din care 2 ore am lasat farul sa se usuce . In rest este ca NOU. Cind ma duc la masina , numai la el mai uit . Bafta tutuor celor ce incearca sa se descurece singuri .
Cel mai important nu incerca sa stregi cu un bat oglinda . O COMPROMITI
https://www.clubopel.com/vie...hlight=far+aburit
Am incerat in prealabil cele doua variante propuse , FEONUL si SOARELE . REZULTAT ZERO . Am incercat cu un betisor subtire sa sterg sticla prin interior . REZULTAT ZERO.
Am demontat masca fata . Sunt doua suruburi cu Trox 25 dupa care se trage usor spre inapoi . La mijlocul farului dedesubt , este un surub este cel mai grei de desfacut . Eu am reusit fara sa desfac aripa .L-am desfacut
si am incercat sa vad ce s-a intimpat . In partea de jos a farului masticul s-a copt si primea apa . L-am cufundat intr-o cadita cu apa . A inceput partea cea mai grea . Desprinderea celor doua parti sticla-platic negru. Dupa care am trecut la spalarea sticlei . Oglinda era in stare perfecta. Cineva spunea ca a spalat tot farul cu apa cu deretgent . FALS. Oglinda ar fi fost compromisa. Dupa care am procedat la montarea la loc a farului . Am un prieten care face geamuri Teropan . Mi-a dat putin silicon cauciucat . Toata operatiunea a durat 3 ore , din care 2 ore am lasat farul sa se usuce . In rest este ca NOU. Cind ma duc la masina , numai la el mai uit . Bafta tutuor celor ce incearca sa se descurece singuri .
Cel mai important nu incerca sa stregi cu un bat oglinda . O COMPROMITI