- fnf bogdan fnf
- OP
- 447 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Astra 2001 Y20DTH
- Bucuresti
fnf bogdan fnf
- Mesaje scrise: 447
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
Se dau ceasurile jos , se desface capacul din sppate care este prins in cleme :
Placa cu integrate , cu ceasurile este prinsa in surubele 6 la numar daca nu ma insel care au cap torx foarte mic , nu stiu exact dimensiunea si se pott diferentia fata de celelalte care se afla pe placa prin culoare lor argintie , celelalte fiind galbui :
Si se retrage placa cu usurinta si putina atentie , in sus :
Stiiti ca plasma este o folie foarte subtire si flexibila , nu necesita sa dati jos acele :
Eu am fixat folia de cea veche cu putina banda dublu adeziva , se poate vedea in ultima poza , pentru o centrare mai buna in jurul acelor si a nu se lasa in jos dupa montare !
Firele de la folii se dau prin spatele placii cu ace si se pot scoate pe una din gaurile de la capacul din spate avand suficient spatiu :
Si GATA !
Conectarea la pozitiile masinii eu am facut-o asa : am tras un fir de la + si - brichetei , acolo stiind exact care este + si - , nu am vrut sa risc sa le pun invers sa le prajesc !
Cine mai are nevoie de ceva lamuriri ii stau la dispozitie !
Pentru iluminarea acelor trebuie sa puneti becurile de la vechiul iluminat inapoi altfel nu o sa aveti acele luminate .
Eu am avut leduri puse pentru care am modificat vechiul soclu :
Placa cu integrate , cu ceasurile este prinsa in surubele 6 la numar daca nu ma insel care au cap torx foarte mic , nu stiu exact dimensiunea si se pott diferentia fata de celelalte care se afla pe placa prin culoare lor argintie , celelalte fiind galbui :
Si se retrage placa cu usurinta si putina atentie , in sus :
Stiiti ca plasma este o folie foarte subtire si flexibila , nu necesita sa dati jos acele :
Eu am fixat folia de cea veche cu putina banda dublu adeziva , se poate vedea in ultima poza , pentru o centrare mai buna in jurul acelor si a nu se lasa in jos dupa montare !
Firele de la folii se dau prin spatele placii cu ace si se pot scoate pe una din gaurile de la capacul din spate avand suficient spatiu :
Si GATA !
Conectarea la pozitiile masinii eu am facut-o asa : am tras un fir de la + si - brichetei , acolo stiind exact care este + si - , nu am vrut sa risc sa le pun invers sa le prajesc !
Cine mai are nevoie de ceva lamuriri ii stau la dispozitie !
Pentru iluminarea acelor trebuie sa puneti becurile de la vechiul iluminat inapoi altfel nu o sa aveti acele luminate .
Eu am avut leduri puse pentru care am modificat vechiul soclu :
simy85- Suspendat
- 104 mesaje
- din 22 Sep 2007
- Vectra 2003 y22dtr
- Bucuresti
simy85- Mesaje scrise: 104
- Masina: Vectra 2003 y22dtr
- Cont inregistrat: 22 Sep 2007
- Mesaj Privat
- ririnel
- 2,078 mesaje
- din 29 Oct 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Prahova
ririnel
- Mesaje scrise: 2,078
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 29 Oct 2007
- Mesaj Privat
Eu cred ca de aici: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?p=255980
Si eu sunt interesat, imi place tare, mai ales ca masina mea e albastra, as vrea ca toata lumina din bord sa fie pe albastru, CDul deja este .
Si eu sunt interesat, imi place tare, mai ales ca masina mea e albastra, as vrea ca toata lumina din bord sa fie pe albastru, CDul deja este .
axa_19
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 12 Aug 2009
- Mesaj Privat
- CriSTiaNBaU
- *
- 1 mesaje
- din 29 Dec 2009
- Astra 2001 1.6 , 16v
- Dambovita