Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  • iso

• Mesaje scrise: 1,347
  • Masina: Insignia 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 01 Mai 2005

• Mesaj Privat
Panic , te'au "pacalit" , toate Opel'urile au "0" in fata cu si fara km masluiti .
Skip ads

• panic

• Mesaje scrise: 20
  • Masina: Astra 2000 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 13 Mar 2008

• Mesaj Privat
nu vreau sa par carcotas si sa contrazic,dar eu cu siguranta am vazut la 2 opel astra g (unu era nou,avea 1000-2000 km benzina si un 2.0 din 2003 cu 83000).asta am facut-o imediat ce am auzit de treaba asta.si nu aveau zero in fata.initial si eu stiam de asta,dar....
  • dorin-b

• Mesaje scrise: 1,820
  • Masina: Astra 2000 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 06 Sep 2007

• Mesaj Privat
din cate stiu eu masina dupa ce iese de pe banda de fabricatie este supusa unui test drive care include si ceva km parcursi. Dupa toate testele computerul este reprogramat cu un cod de "administrator" care teoretic nu poate fi spart. Asadar masina se cumpara cu 0 km si 0 defectiuni (erori). Eu ma refeream la acel cod cand am spus ca la noi se poate sa nu fi ajuns iar cei care se ocupa cu "vanzarea" autoturismelor (auto haus) la mana a doua sa le aibe.
  • iso

• Mesaje scrise: 1,347
  • Masina: Insignia 2010
  • Cont inregistrat: 01 Mai 2005

• Mesaj Privat
Panic - "vad" la diagnoza in medie cite 2 opel'uri pe zi dar la nici unul nu am vazut km fara zerouri in fata deci km sint de forma "009345" si nu " 9345" asa cum sustii tu ... Am studiat indeaproape problema crede'ma , singurul indiciu ca s'a umblat la bord ramine in memoria ce stocheaza km la Astra/Zafira unde la cele cu km modificati apar doua linii in "00" iar la cele cu km originali ramin in "FF" asta cind vorbim despre bordurile VDO(93c46-93c56) . La bordurile TRW(24c02) memoria ce stocheaza km trebuie dezlipita de pe placa , chiar si in cele mai reusite cazuri interventia este vizibila . Valabil pentru Astra G si Zafira A .

Dorin - in afara de codul de securitate al masinii de pe carpass nu mai exista alt cod de acces .
  • Nilatack

• Mesaje scrise: 5
  • Masina: Corsa z13DTJ
  • Cont inregistrat: 07 Jun 2007

• Mesaj Privat
Asta cu 0 in fata kilometrajului nu o stiam.
Niciodata la service autorizat sau dealer nu o sa iti puna tester sa vre un altfel de test pentru a afla numarul de km datorita unor intelegeri ce le au cu producatorii vehiculelor.
  • marcelt2

• Mesaje scrise: 85
  • Masina: Insignia 2011 A20DTH
  • Cont inregistrat: 17 Aug 2006

• Mesaj Privat
Asta cu 0 in fata nu are cum sa fie adevarata, cum zice si Iso.
Uitati-va numai aici, e din galeria de imagini de pe opel.ro.
  • maiandrei

• Mesaje scrise: 4,710
  • Masina: Insignia 2018 B20DTH
  • Cont inregistrat: 20 Dec 2004

• Mesaj Privat
marcelt2 - cel mai tare argument, bravo

dorin_b - modificarea respectiva poate este accesibila doar pentru masinile cu mai putin de 100km parcursi.

iso - nasol ca se poate si in ECU acum, parerea mea. Sper doar ca modificarea sa ramana foarte costisitoare. Si eventual sa existe urme...
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR