fratilanc
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Agila 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Aug 2007
- Mesaj Privat
Buna ziua prieteni !
Acum cateva luni mi s-a aprins la bord beculetul de service -masina cu cheie- (se stinge dupa cateva secunde) .Am fost cu masina la diagnosicare si baiatul mi-a zis ca nu gaseste nici o eroare .(nu am fost la reprezentanta ). Acuma , cand invart cheia pentru amorsarrea pompei de benzina imi apare pentru cateva secunde pe displeiul chilometrajului si mesajul " Insp" care la fel dispare dupa cateva secunde.
Daca puteti va rog da ma lamuriti , ce inseamna !
P.S. Am Agila cu motor de 998 cmc si schimbul de ulei l-am facut.
Multumesc !
Acum cateva luni mi s-a aprins la bord beculetul de service -masina cu cheie- (se stinge dupa cateva secunde) .Am fost cu masina la diagnosicare si baiatul mi-a zis ca nu gaseste nici o eroare .(nu am fost la reprezentanta ). Acuma , cand invart cheia pentru amorsarrea pompei de benzina imi apare pentru cateva secunde pe displeiul chilometrajului si mesajul " Insp" care la fel dispare dupa cateva secunde.
Daca puteti va rog da ma lamuriti , ce inseamna !
P.S. Am Agila cu motor de 998 cmc si schimbul de ulei l-am facut.
Multumesc !
- mihai_39
- 833 mesaje
- din 29 Mar 2007
- Alta tara
mihai_39
- Mesaje scrise: 833
- Masina:
- Cont inregistrat: 29 Mar 2007
- Mesaj Privat
Inspection. E o avertizare, ca urmeaza sa faci revizia. Sunt un fel de 'alarme' programabile, pentru a iti aduce aminte ca urmeaza revizia. Nu ai de ce sa iti faci griji, nu e vorba de un cod de eroare sau defectiune.
Daca ti-ai facut singur reviziile si nu a fost resetat acel interval, se intampla asta.
Uite cum poti scapa de acel mesaj:
https://www.clubopel.com/vie...asc&start=100
Vezi primul mesaj de pe pagina, cel al lui Dan.
Daca ti-ai facut singur reviziile si nu a fost resetat acel interval, se intampla asta.
Uite cum poti scapa de acel mesaj:
https://www.clubopel.com/vie...asc&start=100
Vezi primul mesaj de pe pagina, cel al lui Dan.
- timonea vasile
- **
- 73 mesaje
- din 10 Jan 2008
- Agila 2002 z10xe
- Alba
timonea vasile
- Mesaje scrise: 73
- Masina: Agila 2002 z10xe
- Cont inregistrat: 10 Jan 2008
- Mesaj Privat