- 89dam
- OP
- 1,152 mesaje
- din 03 Feb 2008
- Astra 2006 z16xep
- Brasov
89dam
- Mesaje scrise: 1,152
- Masina: Astra 2006 z16xep
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Feb 2008
- Mesaj Privat
Salut opelisti!
Lampa plafoniera functioneaza doar manual, adica daca o dau pe bec aprins se aprinde becul daca o dau pe bec aprins cand e usa deschisa e ok, daca inchid usa becul ramane tot aprins, si daca dau pe off se inchide! problema e ca nu se aprinde odata cu bordul cand deblochez masina, chiar daca e la pozitia de usa deschisa pentru ca el e aprins mereu! intzelegeti ce ma chinui sa spun eu pe aici! mai pe scurt: plafoniera merge doar manual ca la daciile alea vechi care nu au nici o treaba daca deschizi usa, deblochezi de pe cheie sau alte figuri din astea! astept raspunsurile voastre daca stie cineva ce as putea sa ii fac sa mearga. la un service a zis ca doar la reprezentanta se poate face ca ei nu au stiut ce si cum e treaba pe acolo, si nici nu s-au complicat pentru un bec!
mentionez ca masina e Opel Astra H caravan 1,6 10/2005 adusa din germania sh
Lampa plafoniera functioneaza doar manual, adica daca o dau pe bec aprins se aprinde becul daca o dau pe bec aprins cand e usa deschisa e ok, daca inchid usa becul ramane tot aprins, si daca dau pe off se inchide! problema e ca nu se aprinde odata cu bordul cand deblochez masina, chiar daca e la pozitia de usa deschisa pentru ca el e aprins mereu! intzelegeti ce ma chinui sa spun eu pe aici! mai pe scurt: plafoniera merge doar manual ca la daciile alea vechi care nu au nici o treaba daca deschizi usa, deblochezi de pe cheie sau alte figuri din astea! astept raspunsurile voastre daca stie cineva ce as putea sa ii fac sa mearga. la un service a zis ca doar la reprezentanta se poate face ca ei nu au stiut ce si cum e treaba pe acolo, si nici nu s-au complicat pentru un bec!
mentionez ca masina e Opel Astra H caravan 1,6 10/2005 adusa din germania sh
- costi petrescu
- **
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaje scrise: 380
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Cont inregistrat: 10 Nov 2006
- Mesaj Privat
- 89dam
- OP
- 1,152 mesaje
- din 03 Feb 2008
- Astra 2006 z16xep
- Brasov
89dam
- Mesaj Privat
plafoniera are 3 pozitii!
1: off (cand e in aceasta pozitie becul e stins si asa ramane poti sa deschizi usa poti sa faci ce vrei)
2: pozitia usa deschisa (aici becul ar trebui sa se aprinda cand deschizi usa, cand deblochezi masina de la cheie, sa se aprinda odata cu bordul (cred))
3: pozitia aprins non-stop (il dai pe aceasta pozitie si elsta aprins, chiar daca deschizi/inchizi usa el ramane tot aprins)
La mine problema e ca nu e nici o diferenta intre pozitiile 2 si 3 (asa cum le-am notat in acest post) Acum poate ai inteles si ma poti ajuta ! multam
1: off (cand e in aceasta pozitie becul e stins si asa ramane poti sa deschizi usa poti sa faci ce vrei)
2: pozitia usa deschisa (aici becul ar trebui sa se aprinda cand deschizi usa, cand deblochezi masina de la cheie, sa se aprinda odata cu bordul (cred))
3: pozitia aprins non-stop (il dai pe aceasta pozitie si elsta aprins, chiar daca deschizi/inchizi usa el ramane tot aprins)
La mine problema e ca nu e nici o diferenta intre pozitiile 2 si 3 (asa cum le-am notat in acest post) Acum poate ai inteles si ma poti ajuta ! multam
- DB77AAA
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,682
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
- 89dam
- OP
- 1,152 mesaje
- din 03 Feb 2008
- Astra 2006 z16xep
- Brasov
89dam
- Mesaj Privat
- 89dam
- OP
- 1,152 mesaje
- din 03 Feb 2008
- Astra 2006 z16xep
- Brasov
89dam
- Mesaj Privat
- costi petrescu
- **
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaje scrise: 380
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Cont inregistrat: 10 Nov 2006
- Mesaj Privat
https://www.clubopel.com/vie...hlight=plafoniera
este aproape ca la tine. Poate iti mai da ceva idei.
este aproape ca la tine. Poate iti mai da ceva idei.