Sam 08 Mar, 2008 4:01 pm
Salutari Dragi Opelisti .. Sa va spun si eu o mica povestioara..
In Decembrie 2006 Am facut comanda Pt Opel Corsa model 2007 . mi s-a spus ca termenul de livrare este pe undeva in februarie. Ok. nu a fost nici o problema.. Sa va spun si bomba?... Am asteptat Exact 10 luni , in tot acest rastimp , am sunat , am sunat si iar .. am sunat.. si mi s-a spus mereu.. nu a ajuns , si tot asa.. ca se vinde ca painea calda.. nu stiu ce sa mai zik fratilor.. a ajuns intr`un final . ok. dar N-am avut parte de ea .. *(Sper sa nu se supere Admini sau moderatorii ca fac o paranteza )* Cand a venit masina .. ok am venit la Gold & Platin Bacau , am stat destule ore pana sa fie gata , cand am ajuns acasa (focsani ) am observat ca se aprinsese becul martor la lichidul de racire.. am ridicat capota.. SURPRIZA --- BorcAnul GOL golut , chiar uscat , am dat telefon la dealer ... nu le-a venit a crede , bun , am cumparat vreo 6 litrii de lichid.. am mai facut 2-3 ture .. Iar gol .. pana cand sa imi dau seama ca era CAscada niagara langa masina , m-am uitat.. si mi-a sarit in ochi. Furtunul Dintre motor si radiator SCOS ! bine ca m-am prins la timp , am dat telefon la rep. si l-eam spus ca am sa pun un colier romanesc in locul celui vechi.. * vroiau sa trimita rampa sa o ia * (asta dupa nici macar 24 de ore) ok , l-am pus , am faacut prima revizie la 15.000 km , regulamentara , totul OK. Acum 2 saptamani Ghiciti ce dragii mei .. Observ Miros de Ferodouri.. si pana cand sa-mi dau seama ce e .. pok ... efectiv am ramas in drum . FARA ambreiaj. Spune-ti-mi si mie .. cum se poate o masina la 23.000 de km in jumatate de an sa aibe atatea probeleme? plus ca inainte cu o luna am ramas si fara CLIma , Cica defect din fabricatie - Aeroterma . Sincer.. Sper sa nu patiti si voi asa ceva , DAr Opel m-a dezamagit. Va Salut Si Multi km fara probleme va urez.