- daniel florescu
- OP
- 34 mesaje
- din 25 Dec 2007
- Astra 2002 1.7dti
- Bucuresti
daniel florescu
- Mesaje scrise: 34
- Masina: Astra 2002 1.7dti
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Dec 2007
- Mesaj Privat
ionelamartin- Suspendat
- 0 mesaje
- din 07 Jan 2008
- Bucuresti
ionelamartin- Mesaje scrise: 0
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jan 2008
- Mesaj Privat
- Drogas
- 1,260 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,260
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
@daniel Florescu, sunt in aceiasi situatie cu tine numai ca la oglinda dreapta, la mine s-a crapat carcasa si am lipit-o ... sta ... e ok dar tot as vrea sa iau una daca o da cineva la pret rezonabil ...
Ideea e ca am gasit la cineva dar nu vinde decat tot setul, la 180 roni electrice si incalzite, mai putem negocia gen 160 ambele si atunci as lua-o eu pe cea din dreapta, foarte rar sa gasesti doar capacul ci doar oglida cu totul
Acum 2 saptamani am vb cu el si le avea dar vroia 1 mil pe cea din dreapta si l-am refuzat, uite numarul lui de tel 0721277634, da un tel si intreaba-l ce mai are si poate amandoi sa i le luam
Ideea e ca am gasit la cineva dar nu vinde decat tot setul, la 180 roni electrice si incalzite, mai putem negocia gen 160 ambele si atunci as lua-o eu pe cea din dreapta, foarte rar sa gasesti doar capacul ci doar oglida cu totul
Acum 2 saptamani am vb cu el si le avea dar vroia 1 mil pe cea din dreapta si l-am refuzat, uite numarul lui de tel 0721277634, da un tel si intreaba-l ce mai are si poate amandoi sa i le luam