Geolitic
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Vectra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Dec 2007
- Mesaj Privat
Salut , daca poate cineva sa imi spuna ce setari sa bag in computeru de bord sa vad ce consum am ca nu am un buton aparte pt asa ceva , masina e o vectra GTS 2005 motor 1.9 150 cai.
Din calculele mele consuma cam 9l in oras ... dar nu sunt sigur.
ms
PS : daca poate sa imi trimita si mie cineva prin mail un manual , ca al meu e in germana si nu inteleg nimic !
mail : geonebun@yahoo.com , ms !
Din calculele mele consuma cam 9l in oras ... dar nu sunt sigur.
ms
PS : daca poate sa imi trimita si mie cineva prin mail un manual , ca al meu e in germana si nu inteleg nimic !
mail : geonebun@yahoo.com , ms !
- lupu_sandu
- 599 mesaje
- din 25 Aug 2007
- Bucuresti
lupu_sandu
- Mesaje scrise: 599
- Masina:
- Cont inregistrat: 25 Aug 2007
- Mesaj Privat
- steff
- **
- 144 mesaje
- din 23 Mai 2005
- Vectra 2005 2.2DTI
- IASI
steff
- Mesaje scrise: 144
- Masina: Vectra 2005 2.2DTI
- Cont inregistrat: 23 Mai 2005
- Mesaj Privat
Geolitic
- Mesaj Privat
Nu vreau sa ajung la rep Opel Constanta , ca mi e ca ies cu mai multe probeme de acolo , oricum masina are ceva km la bord , posibil sa fi facut neamtzu setarea de BC.
Daca poate cineva sa imi trimita setarile prin mail ca incerc io sa fac ca ma descurc , si o carte de masina in engleza daca se poate ca sa ma documentez si io ca am mentionat si mai sus , a mea e in germana , thx.
Daca poate cineva sa imi trimita setarile prin mail ca incerc io sa fac ca ma descurc , si o carte de masina in engleza daca se poate ca sa ma documentez si io ca am mentionat si mai sus , a mea e in germana , thx.
Geolitic
- Mesaj Privat
Geolitic
- Mesaj Privat
- birghi
- **
- 105 mesaje
- din 16 Aug 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Bucuresti
birghi
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 16 Aug 2008
- Mesaj Privat
Geolitic a scris:nimeni nu poate sa imi dea o carte de masina in engleza va rog , si daca poate cineva sa imi zica cum setez BC sa imi arate consumu sau sa imi dea o redirectionare catre alte discutii , imi pare rau , am cautat dar nu prea am gasit pe aici. ms
Vad ca ai Vectra din 2005. Asta inseamna ca este Vectra C. Documentatii incearca sa ceri pe acest topic: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=8715 . Am vazut destul de multe cereri, poate o parte au fost "onorate".
Despre setarile BC: acestea cred ca se pot face doar pe tester, deci trebuie sa gasesti unul. Mai intreaba colegii din CT, eventual urmareste intalnirile locale ale clubului https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=10211 , dar nu cred sa fie setat gresit. De la 8,2 la 9 testat cu metoda plin plin la doar 200 Km nu este o eroare mare. Poate fi de la modul in care ai umplut rezervorul (plin ochi sau nu, cu spuma sau nu, etc). Mai calculeaza consumul si la alte plinuri.
Sper sa-ti fi fost de folos.
P.S. Dupa ce te lamuresti ce este cu BC-ul, roaga un moderator la https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=27752 sa-ti modifice titlul mesajului, desi sunt referiri in acest topic cum ca este gresit (CB in loc de BC) in ceva de genul: "Vectra C, BC arata consumul eronat"