- indy
- OP
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
Salutare
Daca este cineva din zona sau a fost de curand, as vrea sa imi spuna si mie cum se prezinta drumul de la Petrosani spre Telescaunul Rusu: este acoperit de zapada? pune probleme? trebuiesc lanturi? pantele sunt mari? etc, orice detaliu e binevenit; intentionez sa merg in weekend. De asemenea, stiam ca este o parcare acolo la statia de plecare a Telescaunului...e safe de lasat acolo masina?
Daca este cineva din zona sau a fost de curand, as vrea sa imi spuna si mie cum se prezinta drumul de la Petrosani spre Telescaunul Rusu: este acoperit de zapada? pune probleme? trebuiesc lanturi? pantele sunt mari? etc, orice detaliu e binevenit; intentionez sa merg in weekend. De asemenea, stiam ca este o parcare acolo la statia de plecare a Telescaunului...e safe de lasat acolo masina?
- indy
- OP
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
In caz ca intereseaza pe cineva: desi este iarna in regula acum la petrosani, sectorul respectiv mi s-a parut a fi tratat cu seriozitate de catre drumari, am vazut 2 utilaje cu lama, am mers bine desi era complet acoperit de zapada si nu a fost nevoie de lanturi: nu sunt inclinari mari si nici curbe stranse. Singura problema: spatiul de parcare cu totul insuficient de la statia telescaun.