- Corvin
- OP
- 193 mesaje
- din 18 Mar 2005
- Bucuresti
Corvin
- Mesaje scrise: 193
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Mar 2005
- Mesaj Privat
Am vazut ieri la un amic de al meu care are o firma de dezmembrari auto, un Kadett in 4 usi , a.f 1990 IMPECABIL, dar absolut impecabil, fara nici un cusur, fara nici macar o urma cat o unghie de rugina.
Masina e un diesel, adus din Belgia, inca cu nr. si actele originale valabile, rosie si ....m-am gandit ca e vreunul interesat de asa ceva, deoarece masina este achizitionata in vederea dezmembrarii, insa e ..pacat de la Dumnezeu sa dezmembrezi o asemenea bijuterie.
E drept ca omul vrea mult pe ea intreaga ( cere 2000 €), insa sunt convins ca daca cineva ar fi interesat, ar putea obtine un pret mai bun.
Sau daca nu ... piese....
Corvin
Masina e un diesel, adus din Belgia, inca cu nr. si actele originale valabile, rosie si ....m-am gandit ca e vreunul interesat de asa ceva, deoarece masina este achizitionata in vederea dezmembrarii, insa e ..pacat de la Dumnezeu sa dezmembrezi o asemenea bijuterie.
E drept ca omul vrea mult pe ea intreaga ( cere 2000 €), insa sunt convins ca daca cineva ar fi interesat, ar putea obtine un pret mai bun.
Sau daca nu ... piese....
Corvin
- sandumbogdan
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Mesaje scrise: 887
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Sep 2004
- Mesaj Privat
- Corvin
- OP
- 193 mesaje
- din 18 Mar 2005
- Bucuresti
Corvin
- Mesaje scrise: 193
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Mar 2005
- Mesaj Privat
nici nu am pretins ca ar merita 2000 €, dar pe cuvant ca nu am mai vazut Kadett in starea aia, parca ar fi fabricat anul trecut, atat de bine si de curat arata si nu e spalat, pregatit de vanzare, etc ...
Ma gandeam la cei care au acest tip de masina, ca e pacat sa nu arunce un ochi in acest post. O sa merg sa ii fac si niste poze si o sa le pun aici sa le puteti vedea.
Am ramas placut impresionat de felul in care se prezinta masina ..
Corvin
Ma gandeam la cei care au acest tip de masina, ca e pacat sa nu arunce un ochi in acest post. O sa merg sa ii fac si niste poze si o sa le pun aici sa le puteti vedea.
Am ramas placut impresionat de felul in care se prezinta masina ..
Corvin
- sandumbogdan
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Mesaje scrise: 887
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Sep 2004
- Mesaj Privat
Sunt multe asemenea masini afara, si cand te gandesti ca acea masina maxim jumatate din salariul lor pe luna, adica ca si cum ar costa pentru noi 2 mil lei... sau cu 1000 euro iti iei Vectra din 95 PERFECTA, adica cu salariul pe o luna...
Kadett-ul asta mai mult ca sigur e mai bun si la poluare si la siguranta decat "dacia berlina cu motor cu injectie".
Kadett-ul asta mai mult ca sigur e mai bun si la poluare si la siguranta decat "dacia berlina cu motor cu injectie".
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
sandumbogdan a scris:Sunt multe asemenea masini afara, si cand te gandesti ca acea masina maxim jumatate din salariul lor pe luna, adica ca si cum ar costa pentru noi 2 mil lei... sau cu 1000 euro iti iei Vectra din 95 PERFECTA, adica cu salariul pe o luna...
*
Vectra BUNA cu 1000 de euro este totusi un pic exagerat (dar nu prea mult) in schimb pot sa confirm ca la dezmzmbrari ajung cateodata masini care iti vine sa plangi langa ele ca se dau pe bucati...
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- bac marius