PMihai417
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Jul 2023
- Mesaj Privat
Poate a mai avut cineva urmatoarea problema la un Vivaro B motor 1,6 cu 145 CP
Masina are doar 70.000 km, de vre-o in an in timpul mersului se intrerupe pentru o fractiune de secunda motorul , adica da o smucitura scurta . Apoi isi revine ei merge normal pana o ia naiba din nou . Doar in mers face probleme , la relanti in timo ce sta masina nu . Nu apare nici un martor luminos in bord . Nu da nici o eroare pe tester inclusiv la reprezentanta ! Nimeni nu stie ce are . Uneori daca intreruperea e putin mai mare , cca 1 secunda se aprinde pt o fractiune de secunda cheita in bord , apoi dispare si merge normal . Repet nu ramane nici o eroare in computer . Nu mai stiu ce naiba sa -i fac ….
Poate ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi …
Multumesc
MODEL: Ope Vivaro B
MOTOR: 1,6 Biturbo an 2018
IVuta
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vivaro B 2016
- Cont inregistrat: 25 Feb 2025
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 7,103 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 7,103
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Lucrurile, vis-a-vis de postarea inițială stau cam așa: OP a postat un crâmpei de informație, nu se știe cât de reală, acum vreo 2 anișori, și a lăsat-o baltă. De ce spun asta? Faptul că i se aprindea uneori ”mașina cu cheiță”, care indică că cel puțin o eroare a fost stocată în ECU, iar ”reprezentanța”, chipurile, nu are un tester care să și vadă asta, denotă crasă neseriozitate, nu spun a cui. Nu mă miră că nu l-a băgat nimeni în seamă.
Acum vii tu și dând dovadă de la fel de multă seriozitate, arunci o interogație, ușor acuzatoare la adresa membrilor forumului care par că au o datorie neachitată cuiva, nefăcând nicio altă precizare în legătură cu problema ta și mai ales ce ai încercat să faci în vederea /diagnosticăriiremedierii...în iluzia că-ți va răspunde, totuși, OP?! Interesant mod de gândire...
IVuta
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vivaro B 2016
- Cont inregistrat: 25 Feb 2025
- Mesaj Privat
- corsablue
- 2,952 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 2,952
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 7,103 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 7,103
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Deobicei nu m-aș obosi să răspund la o bălăreală însăilată, care sfidează logica(chiar și tehnică), fie ea și de proveniență belgiană...altoită. Dar totuși.
Faptul că se folosește un vocabular aparent mai bogat, dar total deplasat contextului, spune câte ceva despre deținător...Consultarea rapidă a unui dicționar explicativ al limbii române va confirma asta.
Și ca să lăsăm considerațiile (pur) filozofice, care, deși nu evidente, sar în ochiul privitorului ca paiul, dar bârna trece neobservată: din afirmația mea, pur tehnică, că nu este posibil ca un martor ”mașină cu cheiță” să nu fie depistat la diagnosticarea cu un tester compatibil/dedicat, ce-a rămas și ce s-a înțeles? Dragă, privitorule?!
Cel care a făcut afirmația asta și la care (de ce nu mă miră!) îi ții partea, este, în mod evident(e drept, nu ptr tine), ori neserios, ori habarnist total, ori rău-intenționat ori toate la un loc. Există o probabilitate mică ca cele 3 anterioare să fie false și a avut el ghinion de o reprezentanță care nu e în stare să producă citirea unui cod eroare, dar atunci, iarăși evident, trebuia să se adreseze în altă parte și să revină cu completări/precizări la postarea inițială. Dar, cel mai probabil, tu, privitorule, nu vezi nimic logic în ce zic eu, ci doar filozofic(sic!).
Și ca să nu se creadă că o ardem pur filozofic pe-acilea, aștept să fiu combătut la afimațiile de mai sus, obiectiv și logic, de către oricine simte nevoia.
- bruttus
- **
- 255 mesaje
- din 29 Jan 2013
- Astra 2001 y20dth
- Alta tara
bruttus
- Mesaje scrise: 255
- Masina: Astra 2001 y20dth
- Cont inregistrat: 29 Jan 2013
- Mesaj Privat
Cred ca am pierdut 1 ora incercind sa scriu ceva care sa nu jigneasca,sa fiu cit mai elocvent,dar cred ca pierd timpul de pomana.Cel mai bine ar fi sa te saturi,si sa nu mai revii pe aici,pentru ca nu ne-ai facut o ,,impresie buna" iar ca sa fii luat in seama,ar trebui sa demonstrezi ca ai cunostintele necesare acestei meserii,dupa care,noi doar ti-am relata anumite intimplari,experiente,si practici,dupa care tu ar trebui sa pui osu la bataie si sa iti repari masina.