Ai uitat parola?

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Uleiuri, lichide și carburanți
  • departe

• Mesaje scrise: 792
  • Masina: Corsa 2002 Z12XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 23 Dec 2007

• Mesaj Privat
Instalație Tomasseto Achile,pe Opel Corsa C,cod motor Z12XE ,am schimbat butelia după 10 ani,mașină inca funcționează.Instalatia a fost montată la Râmnicu Sărat,de domnul inginer Mădălin,super om ,mereu răspunde la telefon,am și numărul pe What'sapp și întreb dacă am probleme.
Legat de setări,eu am ales să treacă automat de pe benzină pe GPL când temperatura motorului a ajuns la 60° grade..unii sunt deranjați de acest lucru,alții înțeleg că motorul rece direct pe Gpl nu este ok in timp...De precizat că mereu am făcut schimburile de filtre și mers la reglaje și menajat mașină!Mers la 3 rezervoare de gaz pe 1 rezervor de benzină.Daca ai gpl.nu înseamnă că mașina ta nu trebuie sa mai fie folosită pe benzină.
Drumuri bune!
  • Amilo2727

• Mesaje scrise: 184
  • Masina: Astra 2002 Z16SE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 08 Feb 2016

• Mesaj Privat
Salutare la colegi, mașina mea, Astra G 1.6, 8 valve, Z16SE.
Am achiziționat o interfață originala pentru tomasetto și azi am resetat cu brio intervalul de service (l-am setat la 10.000), a cerut update de soft și sa efectuat fără probleme.
Am mai setat că Gpl-ul sa intre când temperatura apei este la 40C⁰ este bine ce am setat ?
Cred că am făcut o prostie,din greșeală i-am dat Multiplier Match și liniile (linia albastra și linia verde)pe harta cred că s-au suprapus una peste alta sau sa sters cea verde deoarece se vede doar cea albastră.
Întrebarea mea,ce pot face de acum încolo ? Va rog să-mi spuneți ce pași am de urmat.
Va mulțumesc drumuri bune sa avem fără incidente.
Skip ads

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Uleiuri, lichide și carburanți

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR