Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H
Soluție
  • PEDROOO71

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra H 2007 Z14XEP
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 11 Feb 2025

• Mesaj Privat
Salutare opelisti!
Am si eu niste nelamuriri si poate reuseste cineva de pe aici sa ma lumineze.
Context : Am un Astra H din 2007 pe care l-am cumparat cu o modificare adusa (printre altele) ; la un facelift s-a pus un cd70 navi de alta culoare (de non-facelift, cred, dat fiind ca scrie 2005 pe ea) si un ecran color. Am vrut sa redau prin aux muzica, am gasit mufa trasa fizic la frana de mana dar nu-mi apare meniul de aux pe CID. Dupa ce am citit pe mai multe topicuri am concluzionat ca probabil player-ul asta (Siemens VDO 2005) nu are aux de fabrica, asa ca am recurs la a cumpara un altul, de facelift.
Aici apar cu adevarat intrebarile : Oare aparatul Continental pe care l-am gasit in dezmembrari pe culoarea mea fabricat aprilie 2007 dispune de aux?
Oare reusesc sa il decodez, dat fiind ca vanzatorul nu stie codul? Oare care sunt pasii de adaugare a Bluetooth-ului la auxiliar?

Multumesc!

MODEL: Opel Astra H 2007
MOTOR: Z14XEP

Această discuție are un răspuns marcat ca Soluție la problema expusă.
Sari direct la Soluție

• bibu16v

• Mesaje scrise: 7,089
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Bun venit la CO!
De instalat, se poate instala, dar trebuie împerecheat cu mașina și displayul tău de cineva care se ocupă cu așa ceva...
Fiind o unitate CD70 Navi, e posibil să aibă BT și AUX, dar nu obligatoriu...trebuie verificat. Oricum ptr BT ai nevoie și de modulul UHP, iar funcționarea va fi doar ptr convorbiri telefonice, nu și alte aplicații.
Ar trebui să completezi la profil apartenența geografică ptr a te direcționa către cineva care te poate ajuta să lămurești lucrurile astea.
  • PEDROOO71

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra H 2007 Z14XEP
  • Cont inregistrat: 11 Feb 2025

• Mesaj Privat
salut! am completat cu adresa, sunt din Bucuresti. Stii cumva cum pot verifica daca aparatul are aux?
Multumesc pentru raspunsul imediat oferit!
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,089
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Caută-l pe Adrian Florin Moisei(pe FB, grupuri FB de Vectra C, s-ar putea să aibă și aici cont, dar nu sunt sigur) și te ajută...în cel mai rău caz te direcționează la sigur unde trebuie.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR