Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,449
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
No comment.

Skip ads

• bibu16v

• Mesaje scrise: 7,132
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Nice.
Potent, n-ai ce zice...
  • jE

• Mesaje scrise: 8,414
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 04 Jun 2006

• Mesaj Privat
Combustibilul e.. proasta? 😃
  • Mr.Opel

• Mesaj Privat
Update: aceeași întrebare, 1.5 ani mai târziu, botul de la Google @gemini:

No comment.
  • Libra

• Mesaje scrise: 4,061
  • Masina: Astra 2002 Y17DTI
  • Cont inregistrat: 24 Mai 2005

• Mesaj Privat
Evolueaza si ei. Dar sper ca e clar pentru toata lumea ca raspunsurile astea sunt doar orientative. Pentru ca .......
  • bibu16v

• Mesaj Privat
E mișto...nu-i rău deloc. Ca orientare. Dacă mai și bunghești ceva pe subiect, e chiar foarte util că-ți dă niște sugestii imediate și viabile, care ptr cineva, care nu e pământ de flori(de-ăla rău!), e foarte bine e ca și cum ai face un brain storming(uite ce cuvinte folosesc 😎 ), cu oameni de meserie și fiecare, în funcție de pregătire și experiență, vine cu sugestii de rezolvare(cauză-efect),,,Problema e că tu trebuie să fii șeful(ăla dela brainstorming!), care ia decizii(dar trebuie să poți asta) și să dai dispoziții ptr rezolvarea problemei...și zic eu, aici e cuiul lui Pepelea: un șef pregătit(cât de cât), are foarte mari șanse să ia deciziile potrivite. Dar tu, unul care-ți curg mucii pe net, la pomana IA, ai cele mai mari șanse să faci bălării ptr că interpretezi sugestiile AI într-un mod nefericit...nu zic, poți fi și norocos, dar aia e o excepție. Iar dacă (caz ideal, pe care eu statistic îl resping) ai priceput tot și ești ață pe subiect, rămâne un detaliu: cine pune mâna și face, cu ce scule/unelte și cu ce experiență?! Știu, vor zice unii că cu (intenționată cacofonia) tutoriale de pe youtube...hmm, da...n-am văzut AI să posteze tutoriale.
  • ahappyuser

• Mesaje scrise: 6,770
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 05 Apr 2010

• Mesaj Privat
Raspunsul AI este pertinent si cauzele pot fi multiple (vezi multitudinea de cauze din raspuns). Daca intelegi modul de functionare al motorului, filtrezi de unul singur raspunsurile si deja te apropii de problema. Daca NU intelegi mare lucru despre motor si masini in general, nu lua aceste raspunsuri cu tine ca sa-l stresezi pe cel ce se baga sa repare masina (pe bani) pentru tine, doar pentru ca AI-ul a zis.
  • corsablue

• Mesaje scrise: 2,955
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 18 Feb 2008

• Mesaj Privat
Să vedem la 2 ani ce formulare va etala.
  • Libra

• Mesaje scrise: 4,061
  • Masina: Astra 2002 Y17DTI
  • Cont inregistrat: 24 Mai 2005

• Mesaj Privat
In memoria mea e fixata o amintire draga mine, legata de forum si colaborarea dintre noi. Era pe vremea in care nu prea existau telefoane inteligente cu camera foto si conexiune la internet. Faceam poze cu camera foto si net aveam doar la PC, pe dial-up.
Cineva de pe forum mesterea ceva la motorul propriei masini. Desfacea ceva, facea poza, urca la mansarda, descarca imaginea/imaginile de pe camera foto, o posta pe forum si cativa rasfirati prin tara ii faceam recomandari. Omul tragea concluziile, cobora in garaj si lucra mai departe. And again, and again, toata noaptea. Isi mai aminteste cineva de aici despre acel moment? Despre acea experienta?
  • bibu16v

• Mesaj Privat
Un fel de chat gpt manual... 😂
  • Mr.Opel

• Mesaj Privat
Îmi amintesc dar nu mai găsesc discuția.
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR