Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină
  • catandfr

• Mesaje scrise: 36
  • Masina: Astra 2005 Z14XEP
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Aug 2010

• Mesaj Privat
Ai masina ai probleme !
Problemele citate au fost de la capacul distributiei (garnitura ) au fost rezolvate la vremea respectiva .
Ca sa raspund punctual :
Prefer sa schimb bujiile pentru ca am un set nou .
Am scule fara masurat compresia .
Ma pricep la chestii foarte tehnice .
Skip ads

• catandfr

• Mesaj Privat
Ok Multumesc .
Vad ca cineva a șters mesajul meu din celelalte topicuri .
flooding wow ce pretentios suna . Nu credeam ca voi fi vinovat de asa ceva in viata mea !
Ceri ajutorul pentru o problema si cineva te sterge ca pe un nimic !
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,089
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Cred că exagerezi...dacă insiști cu o postare(indiferent cât de prețioasă/utilă), inundând mai multe topicuri, este posibil să fii suspectat de flooding...ți s-a pătat onoarea?!
  • catandfr

• Mesaj Privat
Am postat un mesaj in trei topicuri ( cu subiect legat de mesaj deci nu la intamplare crezand ca sporesc sansele de a primi un raspuns ) .Daca asta este inundatie nu stiu ce sa zic . Deci nu am exagerat deloc am fost sters .pentru nimic .
Cred ca nu mai inteleg ce inseamna forum si situatia de a fi ajutat sau a ajuta cu un sfat din experienta ..
Dar acum am inteles forumul este pentru a fi acuzat , sters , luat la misto sau cercetat despre ce ai scris acum 10 ani .
Multumesc .
  • Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,440
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
Am lăsat doar firul unde ai primit răspuns.
Spray and pray nu e o practică pe care o încurajăm.
Un mesaj e suficient. Dacă nu primești nici un răspuns unde postezi inițial, poți reposta, după un timp rezonabil, și în alt topic.

@bibu te rog nu escalada, lumea are deja nervii întinși la maxim de la alegerile prezidențiale încoace.
  • catandfr

• Mesaj Privat
corsablue a scris:Nu am scris să le înlocuiești! Fii atent la ce citești!
Verifici bujiile toate 4. Demontezi și păstrezi ordinea cilindrilor, adică nu le amesteci. Dacă necesită le vei înlocui, dar nu înseamnă că scapi de 304.
Ai scule? Te pricepi măcar puțin la chestii tehnice?
Dacă răspunsul este NU, mergi la un atelier să nu majorezi pagubele!
Te citez din altă discuție: "Am schimbat antigel si am spalat Vasul.Tot apare condens +negreala.
Voi astepta 1000 km apoi daca este nevoie shimb Garnitura de chiulasa. Ma gandeam sa schimb uleiul (la 10000) dar acum trebuie sa astept."
Pare că ai mai avut problemele de acum...

Ok am luat o bobina de la masina unui coleg . Am montat pe masina mea merge perfect .Deci nu am alte probleme in afara de bobina .
Multumesc pentru simularea de ajutor brodata cu misto si cautarile in posturile mele mai vechi ( in dosare ) .
Daca ma desconsideri atat de mult nu inteleg de ce te-ai deranjat sa cauti ce am scris acum 10 ani !
Probabil ca asta te face sa te simti bine , important si facator de bine !
  • bibu16v

• Mesaj Privat
Exact cum bănuiam...povestea continuă. Cred, totuși, că nu tratăm nervi pe-aici...fie ei întinși sau nu.

Ultima modificare făcută de bibu16v la Joi 12 Dec, 2024 10:44 am
  • catandfr

• Mesaj Privat
Mr.Opel a scris:Am lăsat doar firul unde ai primit răspuns.
Spray and pray nu e o practică pe care o încurajăm.
Un mesaj e suficient. Dacă nu primești nici un răspuns unde postezi inițial, poți reposta, după un timp rezonabil, și în alt topic.

@bibu te rog nu escalada, lumea are deja nervii întinși la maxim de la alegerile prezidențiale încoace.

Poate ati remarcat in raspunsul primit la mesajul meu initial mistoul , tonul arogant si atotstiutor . Inteleg ca acestea sunt permise
Cert este ca in urma mesajului meu am facut un slalom prin scule , pregatirea mea tehnica , onoare ca in cele din urma sa ne oprim la alegeri
  • Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,440
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
@catandfr nu te-a luat absolut nimeni la mișto. Toate astea sunt în imaginația ta. @corsablue ajută foarte multă lume, de aia s-a uitat în istoricul postărilor (cum o face și în cazul altora).
Liniștește-te, chiar nu e cazul să dramatizezi.
  • catandfr

• Mesaj Privat
Am primit inapoi o parte din banii pe bobina defecta Am cumparat alta tot SH cu proba si merge perfect .

Putem sa o trecem la rezolvate asta ca sa nu o mai scoatem pe tapet dupa 10 ani
Stimate domnule Admin rolul Dvs este sa moderati nu sa afirmati : " lumea are deja nervii întinși la maxim " deci sa incurajati colegii sa : " Cred, totuși, că nu tratăm nervi " .
Permiteti-mi sa nu fiu de acord cu Dvs.
Nu am cum sa contest rolul nimanui pe acest forum dar nu pot sa nu constat ca desi raspunsurile mele adresate Domnului @corsablue au fost cat se poate de normale ale dansului erau pline de o ura sublima : "Fii atent la ce citești! , mergi la un atelier să nu majorezi pagubele! Efectiv rautatea dansului este abuziva si nu are legatura cu cat a ajutat pe forum si altfel (probabil) .Este ca si cum ati afirma lasa ce vrei asa este el dar te ajuta !
Sper ca cele descrise mai sus sunt reale si nu in imaginatia mea sau poate le-am scos din context daca tot a venit vorba de alegeri .
Îmi cer scuze ca v-ați pierdut timpul cu mine dar ce am de spus cred ca trebuie sa spun .
  • bibu16v

• Mesaj Privat
Here we go again...
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină

Discuții similare