body76
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Jun 2019
- Mesaj Privat
Salut tuturor!Va rog din suflet sa mă ajutați cu un sfat,o idee!Am un Opel Astra J, A14NET,1.4,turbo.Temperatura ajunge la aproape 130 de grade,antigelul bolborosește in vasul de expansiune,ventilatorul se învârte că mai are puțin și zboară.Am schimbat termostat,pompa de apa,senzori de căldură....degeaba,aceeași problema.Daca ,,sparg"termostatul,nu se mai ridica temperatura apei,dar rămâne undeva la 50 de grade,deci nici căldură în mașină nu mai am.Cum pun termostatul nou,cum revin problemele.Mecanicul a spus că ceva nu permite termostatului sa plece .Care ar putea fi cauza?Termostatul poate să fie blocat din softul mașinii?E electric.
- Mr.Opel
- Admin
- 2,387 mesaje
- din 15 Apr 2004
- Astra 2001 Y17DT
- Mures
Mr.Opel
- Mesaje scrise: 2,387
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 15 Apr 2004
- Mesaj Privat
De data asta am făcut eu split la mesaje. Nu mai posta probleme diferite în același topic.
Citește și respectă regulamentul forumului https://www.clubopel.com/regulament.html
Citește și respectă regulamentul forumului https://www.clubopel.com/regulament.html
- ney
- 1,068 mesaje
- din 24 Aug 2010
- Astra 2014 A14NET
- Prahova
ney
- Mesaje scrise: 1,068
- Masina: Astra 2014 A14NET
- Cont inregistrat: 24 Aug 2010
- Mesaj Privat
body76 a scris:Salut tuturor!Va rog din suflet sa mă ajutați cu un sfat,o idee!Am un Opel Astra J, A14NET,1.4,turbo.Temperatura ajunge la aproape 130 de grade,antigelul bolborosește in vasul de expansiune,ventilatorul se învârte că mai are puțin și zboară.Am schimbat termostat,pompa de apa,senzori de căldură....degeaba,aceeași problema.Daca ,,sparg"termostatul,nu se mai ridica temperatura apei,dar rămâne undeva la 50 de grade,deci nici căldură în mașină nu mai am.Cum pun termostatul nou,cum revin problemele.Mecanicul a spus că ceva nu permite termostatului sa plece .Care ar putea fi cauza?Termostatul poate să fie blocat din softul mașinii?E electric.
Ai pm