- AStefan944
- OP
- 1 mesaje
- din 09 Nov 2021
AStefan944
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Nov 2021
- Mesaj Privat
Va salut cu respect! Doresc sa mi schimb masina si sa trec la un Opel. Mai precis, Opel Insignia 2.0 BiTurbo 4x4 de 210cp. As dori sa aflu mai multe despre ea. Comportamentul masinii, difetite costuri de intretinere si in special daca au existat probleme. Am vazut de asemenea 2 versiuni: Insignia B si OPC. Exista vreo diferenta intre cele foua? Va Multumesc anticipat! Abia astept sa discutam despre acest model!
MODEL: Indignia 2018
MOTOR: 2.0 Biturbo 4x4 210cp
MODEL: Indignia 2018
MOTOR: 2.0 Biturbo 4x4 210cp
- ovidiurobert
- *
- 8 mesaje
- din 23 Mai 2012
- Insignia 2018
- Cluj
ovidiurobert
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Insignia 2018
- Cont inregistrat: 23 Mai 2012
- Mesaj Privat
Buna
Sunt cald posesor de Insignia 2018 GS 210 cai Biturbo diesel 2018 106.000km, masina trebuie sa ajunga din Germania zilele astea.
Are facuta ultima revizie la 105.000km.
As vrea sa stiu ce verificari ar trebui sa fac la ea si la ce probleme sa ma astept in viitor si la ce costuri de intretinere.
Recunosc ca a fost o alegere cu sufletul, nu am stat - asa cum ar fi trebuit...- sa ma documentez inainte de a o achizitiona.
Sunt cald posesor de Insignia 2018 GS 210 cai Biturbo diesel 2018 106.000km, masina trebuie sa ajunga din Germania zilele astea.
Are facuta ultima revizie la 105.000km.
As vrea sa stiu ce verificari ar trebui sa fac la ea si la ce probleme sa ma astept in viitor si la ce costuri de intretinere.
Recunosc ca a fost o alegere cu sufletul, nu am stat - asa cum ar fi trebuit...- sa ma documentez inainte de a o achizitiona.
- 99sit
- **
- 472 mesaje
- din 21 Oct 2013
- Insignia 2018 B20DTH
- Arges
99sit
- Mesaje scrise: 472
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 21 Oct 2013
- Mesaj Privat
Salut , sa o stapanesti sanatos!
Ca si masina e avion , depinde si de echipare, cutia schimba bine iar cele 9 rapoarte scad consumul in jur de 8-9%, ceea ce e super OK.
eu am insignia B 170 CP opc line, , dar am adus pentru cumnatul meu o Insignia B 2018 Biturbo 4w4 exclusive si merge excelent..
daca are revizia facuta acolo , nici nu are rost sa te gandesti un an de zile.. drumuri bune si bucura-te de ea!
Ca si masina e avion , depinde si de echipare, cutia schimba bine iar cele 9 rapoarte scad consumul in jur de 8-9%, ceea ce e super OK.
eu am insignia B 170 CP opc line, , dar am adus pentru cumnatul meu o Insignia B 2018 Biturbo 4w4 exclusive si merge excelent..
daca are revizia facuta acolo , nici nu are rost sa te gandesti un an de zile.. drumuri bune si bucura-te de ea!
- ovidiurobert
- *
- 8 mesaje
- din 23 Mai 2012
- Insignia 2018
- Cluj
ovidiurobert
- Mesaj Privat
Multumesc pentru raspuns.
Inca nu am invatat liniile de echipare de la Opel doar stiu ca are piele, jante pe 20", ACC si bancheta spate incalzita.
Nu am fost sa o vad acolo in Germania, doar ce am citit in anunt, deci sigur nu e nici pe departe full. Dar arata bine, agresiv cu jantele pe 20" si parca si ceva spoilere, oricum e o masina joasa si sigur stabila, am vazut ca e pe locul 3 la testul elanului, in clasa ei.
Inca nu am invatat liniile de echipare de la Opel doar stiu ca are piele, jante pe 20", ACC si bancheta spate incalzita.
Nu am fost sa o vad acolo in Germania, doar ce am citit in anunt, deci sigur nu e nici pe departe full. Dar arata bine, agresiv cu jantele pe 20" si parca si ceva spoilere, oricum e o masina joasa si sigur stabila, am vazut ca e pe locul 3 la testul elanului, in clasa ei.
- ovidiurobert
- *
- 8 mesaje
- din 23 Mai 2012
- Insignia 2018
- Cluj
ovidiurobert
- Mesaj Privat
Revin cu detalii si deja ceva probleme.
Am primit masina de citeva zile, intr adevar e avion, e mult peste ceea xe ma asteptam, scaune sport ,piele perforata, calitate materiale peste asteptari, motor cu un cuplu f bun, stabilitate excelenta - are jante pe 20" - cutia nu prea e "logica" dupa stilul meu mai sportiv, cam face cum vrea ea dar e ok.
Din pacate mi s a aprins check engine dupa
doua zile,am fost la Iuhas Opel in Cluj a spus ca poate fi de la senzor DPF(dar nu a spus care...) sau de la sondele lambda.
Ati intilnit situatii asemanatoare? A mea e cu ad blue, lucru care stiu ca nu ajuta pe termen lung.
Am primit masina de citeva zile, intr adevar e avion, e mult peste ceea xe ma asteptam, scaune sport ,piele perforata, calitate materiale peste asteptari, motor cu un cuplu f bun, stabilitate excelenta - are jante pe 20" - cutia nu prea e "logica" dupa stilul meu mai sportiv, cam face cum vrea ea dar e ok.
Din pacate mi s a aprins check engine dupa
doua zile,am fost la Iuhas Opel in Cluj a spus ca poate fi de la senzor DPF(dar nu a spus care...) sau de la sondele lambda.
Ati intilnit situatii asemanatoare? A mea e cu ad blue, lucru care stiu ca nu ajuta pe termen lung.
- ovidiurobert
- *
- 8 mesaje
- din 23 Mai 2012
- Insignia 2018
- Cluj
ovidiurobert
- Mesaj Privat
99sit a scris:Salut , sa o stapanesti sanatos!
Deocamdata consuma cam 10,8-10.9 in Cluj.
Poate mai scade, poate e din cauza check engine-ului aprins, nu stiu deocamdata.
Cutia schimba binisor, e cam lenesa dupa gustul meu dar probabil ca e chestie de obisnuinta.
Incerc sa i dau de cap problemei cu check engine aprins - dupa ce a sters s a aprins dupa aprox 100km din nou.
Per total, ca si masina , e peste ce asteptam, mai ales la banii pe care i am dat pe ea.
- 99sit
- **
- 472 mesaje
- din 21 Oct 2013
- Insignia 2018 B20DTH
- Arges
99sit
- Mesaje scrise: 472
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 21 Oct 2013
- Mesaj Privat