jimmmy
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Astra 2016
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Nov 2019
- Mesaj Privat
Salutare! Sunt posesorul unui astra K hatchback 1.0 easytronic. Am observat cã nivelul lichidului hidraulic al sistemului easytronic este scãzut, sens în care doresc sã completez, însã nu stiu cu ce. Pe modulul easytronic existã un vas pe care scrie CS OIL ONLY. In manualul masinii nu existã vreo referire sau mentiune, iar documentãrile pe internet nu au avut vreun rezultat.
MODEL: Astra k ecoflex 1.0l 2016
- Tai-Pan
- 2,956 mesaje
- din 15 Jun 2017
- Astra 2017 B14NET
- Bucuresti
Tai-Pan
- Mesaje scrise: 2,956
- Masina: Astra 2017 B14NET
- Cont inregistrat: 15 Jun 2017
- Mesaj Privat
jimmmy
- Mesaj Privat
Asa am zis și eu inițial, insa apare alta dilema: de ce pe vasul de frânã apare inscripția dot4, insa pe rezervorul de easytronic scrie only cs oil? Mã gândesc ca dacã era dot 4, ar fi fost aceasta mențiune.
Cel mai probabil, singura rezolvare va fi sã mã duc la o reprezentanta opel sa lãmuresc problema.
Cel mai probabil, singura rezolvare va fi sã mã duc la o reprezentanta opel sa lãmuresc problema.
- Tai-Pan
- 2,956 mesaje
- din 15 Jun 2017
- Astra 2017 B14NET
- Bucuresti
Tai-Pan
- Mesaje scrise: 2,956
- Masina: Astra 2017 B14NET
- Cont inregistrat: 15 Jun 2017
- Mesaj Privat
zamaraii
- Mesaje scrise: 86
- Masina: Astra 2016 B14XFL
- Cont inregistrat: 05 Sep 2012
- Mesaj Privat
jimmmy
- Mesaj Privat
- wanchope
- **
- 246 mesaje
- din 02 Jul 2012
- Astra 2016 B14XFT
- Bucuresti
wanchope
- Mesaje scrise: 246
- Masina: Astra 2016 B14XFT
- Cont inregistrat: 02 Jul 2012
- Mesaj Privat
jimmmy
- Mesaj Privat
Salutare ! Am fost la o reprezentanta Opel Radacini din Bucuresti, iar toata aventura a fost asa:
1) m-am dus la ghiseul de comandat piese, am dat talonul masinii, am spus ca am nevoie de ulei pentru easytronic 3.0, la o astra k din 2017. Domnul de acolo mi-a gasit ca imi trebuie uleiul pentru cutia de viteze (ulei de transmisie). Eu, reticent, spunand ca pe dopul de la vasul cu lichid scrie CS oil only, am spus ca trebuie alt ulei. In aceasta situatie, domnul m-a trimis sa vorbesc cu baietii de la service. Mai departe...
2) Am vorbit cu 3 mecanici, le-am spus ca am nevoie de lichid de easytronic, le-am aratat poza cu vasul de la modulul de easytronic. Tehnologie NASA, nu au stiut sa imi spuna ce ulei imi trebuie. Mai departe...
3) Dupa primele doua aventuri, am ajuns sa discut cu directorul de service, care a fost foarte amabil. Dupa jumatate de ora de explicatii, mi-a confirmat ca este intr-adevar uleiul pe care l-am postat mai sus. Mai departe...
4) M-am intors la ghiseul de piese sa dau comanda. Aici am dat de doua probleme: uleiul este foarte scump (320 lei 1 litru) ; nu il aveau in stoc si dura 3 saptamani sa il aduca. Mai departe..
5) Am reusit sa gasesc uleiul la autokarma, la un pret de aproximativ 280 Ron.
La modulul easytronic 3.0, cantitatea maxima de ulei este de 0.4 l, dar acesta se comercializeaza doar la 1 L...
Sper ca informatiile sa fie de ajutor si altor colegi cu modul easytronic 3.0.
1) m-am dus la ghiseul de comandat piese, am dat talonul masinii, am spus ca am nevoie de ulei pentru easytronic 3.0, la o astra k din 2017. Domnul de acolo mi-a gasit ca imi trebuie uleiul pentru cutia de viteze (ulei de transmisie). Eu, reticent, spunand ca pe dopul de la vasul cu lichid scrie CS oil only, am spus ca trebuie alt ulei. In aceasta situatie, domnul m-a trimis sa vorbesc cu baietii de la service. Mai departe...
2) Am vorbit cu 3 mecanici, le-am spus ca am nevoie de lichid de easytronic, le-am aratat poza cu vasul de la modulul de easytronic. Tehnologie NASA, nu au stiut sa imi spuna ce ulei imi trebuie. Mai departe...
3) Dupa primele doua aventuri, am ajuns sa discut cu directorul de service, care a fost foarte amabil. Dupa jumatate de ora de explicatii, mi-a confirmat ca este intr-adevar uleiul pe care l-am postat mai sus. Mai departe...
4) M-am intors la ghiseul de piese sa dau comanda. Aici am dat de doua probleme: uleiul este foarte scump (320 lei 1 litru) ; nu il aveau in stoc si dura 3 saptamani sa il aduca. Mai departe..
5) Am reusit sa gasesc uleiul la autokarma, la un pret de aproximativ 280 Ron.
La modulul easytronic 3.0, cantitatea maxima de ulei este de 0.4 l, dar acesta se comercializeaza doar la 1 L...
Sper ca informatiile sa fie de ajutor si altor colegi cu modul easytronic 3.0.
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
jimmmy
- Mesaj Privat
Într-adevãr, este scump, insa problema pe care o vad eu este ca nu se comercializeazã în cantitãți mai mici (250, 500 g). Eu am avut nevoie doar pentru a completa (am adãugat aproximativ 150-180 g). Un alt aspect dubios este faptul ca in manualul mașinii nu se specifica ce ulei iti trebuie, nu știu dacã este o simpla omitere sau lipsa de transparenta.
- RClaudiu282
- *
- 2 mesaje
- din 13 Dec 2023
RClaudiu282
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 13 Dec 2023
- Mesaj Privat
jimmmy a scris:Salutare! Sunt posesorul unui astra K hatchback 1.0 easytronic. Am observat cã nivelul lichidului hidraulic al sistemului easytronic este scãzut, sens în care doresc sã completez, însã nu stiu cu ce. Pe modulul easytronic existã un vas pe care scrie CS OIL ONLY. In manualul masinii nu existã vreo referire sau mentiune, iar documentãrile pe internet nu au avut vreun rezultat.
- RClaudiu282
- *
- 2 mesaje
- din 13 Dec 2023
RClaudiu282
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 13 Dec 2023
- Mesaj Privat