- BucurestiNonStop
- OP
- 1 mesaje
- din 22 Nov 2023
- Astra 2011
- Bucuresti
BucurestiNonStop
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Nov 2023
- Mesaj Privat
Va salut! Avand in vedere ca sunt o persoana cam a-tehnica si m-am "pricopsit" cu un astra j 2.0 si-mi cam place, va solicit ajutorul.
Am o eroare "clapeta acceleratie", am schimbat aceasta piesa si problema inca persista. Un amic mi-a explicat cum ca ar putea fi o problema de soft ceva, cum ca la unele modele vorbim despre doua piese de genul, habar n-am.
Problema cea mai mare este ca, cantitatea de ulei este uriasa in baie, ma gandesc ca este motorina acolo, miroase. Regenerarea se face frecvent, dupa nici 50-100 km. Am nevoie de un mecanic bun, vreau sa pun masina pe picioare.
Va multumesc si-mi cer scuze daca nu am postat in locul corect.
MODEL: Astra 2011
MOTOR: 2.0 160 cai
Am o eroare "clapeta acceleratie", am schimbat aceasta piesa si problema inca persista. Un amic mi-a explicat cum ca ar putea fi o problema de soft ceva, cum ca la unele modele vorbim despre doua piese de genul, habar n-am.
Problema cea mai mare este ca, cantitatea de ulei este uriasa in baie, ma gandesc ca este motorina acolo, miroase. Regenerarea se face frecvent, dupa nici 50-100 km. Am nevoie de un mecanic bun, vreau sa pun masina pe picioare.
Va multumesc si-mi cer scuze daca nu am postat in locul corect.
MODEL: Astra 2011
MOTOR: 2.0 160 cai
misu_68
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2012 A17DTF
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Nov 2023
- Mesaj Privat
- dariusmaca
- *
- 23 mesaje
- din 02 Oct 2016