cosmihn
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Vectra 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Jun 2016
- Mesaj Privat
Va salut.
De aproximativ 4 luni sunt posesorul unui Opel Insignia motor 1.8 benzina. Anterior am mai avut Vectra C Facelift. Am ales in continuare marca Opel întrucât am fost multumit de alungul timpului de masinile opel avute anterior.
Problema pe care o am sau consider ca o am ar fi ca e mult mai leneșã in raport cu Vectra anterioara, pe care aveam motorul de 1.6 benzina.Stiu, greutatea nu e aceeasi insa motorul de pe Insignia este mai mare fata de motorul ce il aveam pe Vectra.
Un drum de Constanta- Bacau parcurs cu Insignia m a facut sa cred ca as avea probleme întrucât cu greu urca peste viteza de 120 km/h si la aceastã viteza avand in jur de 2500 - 2700 turatii, in treapta a 6 a. Stiu, masina e grea , am asteptari reale insa tind sa cred ca masina are potential mai bun. Uneori masina la turatii mici, intrerupea, fapt pentru care am schimbat bujiile. Problema s a rezolvat intr o oarecare masura, in prezent, la turatii mici întrerupe foarte rar, extrem de rar.
La voi se comporta asemanator? Ce ar trebui sa verific?Va multumesc anticipat
MODEL: Vectra 2007
De aproximativ 4 luni sunt posesorul unui Opel Insignia motor 1.8 benzina. Anterior am mai avut Vectra C Facelift. Am ales in continuare marca Opel întrucât am fost multumit de alungul timpului de masinile opel avute anterior.
Problema pe care o am sau consider ca o am ar fi ca e mult mai leneșã in raport cu Vectra anterioara, pe care aveam motorul de 1.6 benzina.Stiu, greutatea nu e aceeasi insa motorul de pe Insignia este mai mare fata de motorul ce il aveam pe Vectra.
Un drum de Constanta- Bacau parcurs cu Insignia m a facut sa cred ca as avea probleme întrucât cu greu urca peste viteza de 120 km/h si la aceastã viteza avand in jur de 2500 - 2700 turatii, in treapta a 6 a. Stiu, masina e grea , am asteptari reale insa tind sa cred ca masina are potential mai bun. Uneori masina la turatii mici, intrerupea, fapt pentru care am schimbat bujiile. Problema s a rezolvat intr o oarecare masura, in prezent, la turatii mici întrerupe foarte rar, extrem de rar.
La voi se comporta asemanator? Ce ar trebui sa verific?Va multumesc anticipat
MODEL: Vectra 2007
- vvede
- **
- 185 mesaje
- din 04 Jan 2007
- Astra 2006
vvede
- Mesaje scrise: 185
- Cont inregistrat: 04 Jan 2007
- Mesaj Privat
Clio1973
- Mesaje scrise: 38
- Masina: Insignia 2009 A1.8XER
- Cont inregistrat: 04 Jun 2018
- Mesaj Privat
Sunt posesorul unei mașini identice fabricatã în 2009.
Eu sunt mulțumit de ea( dar este adevãrat cã are doar 70 000 de km).
O folosesc într-un mic orãșel de munte din Maramureș.
La drum ,,lung"( prin Maramureș) folosesc treapta a 5-a între 2000 - 2500 de turații și 70-90 km/orã ( cred).
Dacã depãșesc ,retrogradez în 3-a sau a 4-a( dupã caz).
Consumul la drum,,lung"( montan)este în jurul a 7,3 l% de km.
La depãșirile în rampã se observã imediat cuplul motor micuț.
N-am avut probleme cu atingerea (,,rapidã" a)vitezei de 120 km/h.
Eu sunt mulțumit de ea( dar este adevãrat cã are doar 70 000 de km).
O folosesc într-un mic orãșel de munte din Maramureș.
La drum ,,lung"( prin Maramureș) folosesc treapta a 5-a între 2000 - 2500 de turații și 70-90 km/orã ( cred).
Dacã depãșesc ,retrogradez în 3-a sau a 4-a( dupã caz).
Consumul la drum,,lung"( montan)este în jurul a 7,3 l% de km.
La depãșirile în rampã se observã imediat cuplul motor micuț.
N-am avut probleme cu atingerea (,,rapidã" a)vitezei de 120 km/h.
cosmihn
- Mesaj Privat
cosmihn
- Mesaj Privat