Va salut , am o problema la masina . Câteodatã în treapta 5 si a 6 la turatie mai mica undeva la 2000 ture când urc o panta sau vreau sa accelerez în depãsire îmi trepideaza masina. În prima faza am zis ca e de la cutie dar nu am alte simptome asa ca am sãrit peste cutie . Azi am fãcut schimbul de ulei în motor si am pus testerul pe ea . Mi-a arãtat 2 erori , p1553 si p15f6. Mentionez ca sunt situatii în care se aprinde martorul check în bord INTERMITENT si de stinge dupã 5 6 clipociri. Ce sfaturi îmi puteti da. Motorul este benzina turbo 4x4 cutie automata 6 trepte .
O zi faina sa aveti!
Unii(cu fix aceleasi coduri de eroare), de pe alte meleaguri, afirmã cã e o problemã a ambreiajului(care patineazã) si se manifestã la reprizã, în jurul turatiei de 1.800rot/min, dar se referã la c.v. manualã. În cazul tãu, ar putea fi dela cv. automatã...
Salutare , revin cu o soluție. La mine nu a fost asa mare bãtaie de cap cu repararea , doar un tester bun și niște oameni de nota 10* cei de la Autoshift Cluj. Pe scurt la mine a fost o problema de bobina pe cilindrul 2 și ea pe tester activa mai multe erori. Cost reparatie 150 lei diagnoza și 250 piesa.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.