Intampin urmatoarea problema: mi s-a defectat telecomanda de pe cheie (a fost roasa de cel mic) si nu mai functioneaza. Avem 1 singura cheie cu telecomanda, cealalta fiind simpla.
Masina are inchidere centralizata din fabrica cu alarma, iar telecomanda de pe cheie este modelul delphi (poza atasata).
Am schimbat de 3-4 ori bateria insa tot nu functioneaza. La primul schimb de baterie a mers cateva zile apoi nu a mai mers. La urmatoarele schimburi de baterie nu a mai mers deloc.
Am gasit sh, in diverse surse, placa electronica din telecomanda, modelul delphi identica cu a noastra insa toata lumea se fereste de "programarea/imperecherea cheii cu masina" la motorizarea diesel, 1.7 cdti cod motor Z17DTL. Mi-a fost solicitat deasemenea codul de securitate pe care nu il am.
Am sunat la reprezentanta si mi-au propus o programare pentru constatare defect (care este clar de altfel...trebuie alta telecomanda) insa mi-au zis clar ca piesa nu mai poate fi adusa la comanda.
Intrebarea este: ma poate ajuta cineva cu "totul" adica telecomanda + programare?
Ideal ar fi din Bucuresti.
Astept raspunsul dvs.
Multumesc!
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)