Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Tigra
  3. Tigra A
  • alin_afronie

• Mesaje scrise: 111
  • Masina: Astra 2016 1400cm
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 02 Nov 2008

• Mesaj Privat
Caut de ceva timp o bara de fata de opel tigra...unde m-am dus..in afara de cele noi care costa mai mult si decat una de BMW sau Mercedes...chair si de MIG 21:) nu am gasit la mana a 2a....cel putin cu 100E..mi-a zis cieneva ca poate fi reparata cu chit de fibra si apoi vopsita....este adevarat..asta pt a scuti din bani...a mai reparat cineva asa ceva..?!
Skip ads

• nickm

• Mesaje scrise: 382
  • Masina: Zafira 2008 A17DTR
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2008

• Mesaj Privat
Daca poti sa pui o poza cu bara sa vedem cat este de sparta, sigur vei afla si parerile noastre.
  • alin_afronie

• Mesaj Privat
Da..chair o sa fac o foto mai de aproape si o sa o postez pe site...ea e mai mult crapata...dar are jos acolo pe unde iese carligul ala de tractare o gaura mai mare...o sa vedeti
  • victor_xx25

• Mesaje scrise: 103
  • Masina: Tigra X16XE
  • Cont inregistrat: 23 Mar 2009

• Mesaj Privat
alin_afronie a scris:Da..chair o sa fac o foto mai de aproape si o sa o postez pe site...ea e mai mult crapata...dar are jos acolo pe unde iese carligul ala de tractare o gaura mai mare...o sa vedeti

se face cu fibra stai linistit,majoritatea opteaza pt fibra de sticla...si e foarte durabila(asta daca vrei sa o repari)dar dak ai bani poti cumpara una SH,
  • alin_afronie

• Mesaj Privat
Problema este...ca dupa atata timp m spart-o si pe a 2a..defapt nu e ..varamio pe zapadaa de anul ast a dat in bordura...diferenta e ca bara asta e mai are probabil din fibra pt c aprima era diferita era moale..cred ca mai reped emerge reparata asta ultima dar am o gaura in dreapta de...intru cu cap in ea..mai poate fi peticita cu fibra..pus ceva..pt ca una noua la noi e 300E si nu se merita...ma gandeam sa puna ceva in gaura aia pt ca acolo era si orificiul ala pt proiector.a agatat bordura si s-a rupt bucata din ea pe care eu nu o mai am...ce sfauri imi dati sau daca stiti pe cineva care vinde la mana a 2a...!
  • alinmuresan

• Mesaje scrise: 226
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 24 Nov 2008

• Mesaj Privat
daca vrei bara de tigra originala, am eu cu proiectoare cu tot, dar nu o dau pe nimic...vezi si tu cat costa una noua si turceasca, nu se poate compara cu una originala la calitate. culoarea este neagra
  • alin_afronie

• Mesaj Privat
Daca voiam noua si originala nu postam aici..pai pt ce originala si noua cand prim luru care il nenorocesti al o tigra e bara fata din cauza drumurilor..ce fac?dau la cateva luni mereu cate 500E..pai nu face masina cat bara...si pana la urma e ceva de estetica nu e un element mecanic care dac a nu e original risti sa pateti ceva..noi am gasit si eu pe toate drumurile..multumesc pt oferta!
  • alinmuresan

• Mesaje scrise: 226
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 24 Nov 2008

• Mesaj Privat
a mea nu e noua, e sh
cand o sa ai de-a face cu elemente de caroserie "made in ue" o sa vezi care e diferenta
  • Eduard_tigra

• Mesaje scrise: 145
  • Masina: Tigra 1998 x16xe
  • Cont inregistrat: 08 Mar 2010

• Mesaj Privat
Salut !Da merge reparata cu chit de fibra si cu chit normal dupa care o vopsesti cu vopsea elastica ca sa nu-ti sara vopseaua dupa ea ////Ca sfta daca e crapata e bine ca inainte sa i repari sa o cosi ca sarma de cupru ca sa stii ca nu mai crapa in zona aia (daca e cusuta ok nu se vede nimik si asta se face cu un pistol cu aer cald ca cel de la telefoane sau cu un pistol de lipit 😉 )Bafta si daca rezolvi cu ea pune cateva poze
  • Eduard_tigra

• Mesaj Privat
Eu cu a mea nu am nici o problema cu gropile si pe desupra mai am si spoiler pe ea de 10 cm deci am garda la sol pe fata de 7cm si pana acum decat l-am zgariat //protejeazo si u nu mai da in fiecare groapa sau daca dai da macar cu viteza mica incearca si u sa le mai ocolesti ca nu e asa greu sau e prima ta tigra //Am avut un ursulet cu garda la sol de 1,5 cm pe fata si nu a patit nik da recunosc ca nu mergeam cu el pe toate drumurile si avea suspesii de pista adik tapana 😉
  • alin_afronie

• Mesaj Privat
Eu am o gaura pe partea dreapta in drept la proiector de 30cm..nu situ daca mai merge repararata cum ziceti voi dar..incerc ..daca nu am gasit in Italia la soarmea mi-o trimite direct acasa cu 100E SH daor c atrebuie vopsita..iar in ceea ce priveste una din UE si alta ..cadn e sa lovesti se sparg amandoua nu conteaza...iar de gropi dej ale ocolesc ca o obsesie dar eu am aptit o pe iarna asta evitand o alta masina din fata mea..multumesc si sper sa mai primesc sfaturi despre cuma s putea sa o fac pe cea rupta..!
  • Eduard_tigra

• Mesaj Privat
-pai fi atent
-gaura care zici ca o ai in bara se rezolva foarte usor
-sti de tabla de la difuzoare sau plasa aia gaurita de la ele (ai inteles la ce ma refer)cumperi o bucata (sau faci rost de una )de plasa daia si o faci cum ai tu nevoie ,dupa care o incingi cu o lampa de instalatii (cea cu butelie mica)pana intra la jumatate in plasctic dupa care putin chit de fibra si pe o parte si pe alta (acesta avand prindere de acele gaurele ale plasei de metal)dupa care un strat de chit normal /smirghel abrziv+smirghel de apa parca p800 -e fin ,spritchit si vopsea si gata bara .Nu e asa greu si nu te costa nici mult .Bafat si daca o rezolvi zi-mi si mie ce i-ai facut .Salut 😈
  • alin_afronie

• Mesaj Privat
Merci..ti-am zis mai bine o peticesc ca oricum o sparg iar..dar cred ca atunci cand vin in Romania si o s ama apuc de masian o sa vin la tine si platesc ca te pricepi...si as aesti aproape de mine ...Prahova suntem vecini..daca e lasa-mi un ID d emessenger sa mai vb!
  • Eduard_tigra

• Mesaj Privat
vorbim (tinem legatura )ok
  • Eduard_tigra

• Mesaj Privat
ma gasesti la id acesta pt indicatii (ca cu timpul stau prost adik nu prea am deloc ):EDY_JAGUARU
  • APetrescu236

• Mesaje scrise: 1
  • Cont inregistrat: 20 Mai 2022

• Mesaj Privat
Acelasi.lucru am patit si eu,cer astea minuni de zici za e de la ferrari,1500 de lei la.dezmembrari🤣🤣🤣🤣
Skip ads

1. Home
  2. Opel Tigra
  3. Tigra A

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR