Energicus
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Nov 2021
- Mesaj Privat
Salutare tuturor!
Sunt interesat sa cumpar un Crossland nou, Elegance, 1.2, 130 CP cu cutie automata. Aici am nevoie de cateva sfaturi despre achizitie.
- aceasta cutie in 6 trepte este modelul EAT6, cu convertizor de cuplu produsa de Aisin? bineinteles ca la dealer nu au stiut sa-mi spuna
- aveti experienta cu aceasta cutie, este mai fiabila decat vechile cutii robotizate?
- pe site-ul opel se mentioneaza o reducere de 3054 Euro (cu Rabla inclusa), a beneficiat de ea vreun coleg?
Va multumesc, astept raspunsurile voastre! Vacanta placuta!
MODEL: (Model) 0
Sunt interesat sa cumpar un Crossland nou, Elegance, 1.2, 130 CP cu cutie automata. Aici am nevoie de cateva sfaturi despre achizitie.
- aceasta cutie in 6 trepte este modelul EAT6, cu convertizor de cuplu produsa de Aisin? bineinteles ca la dealer nu au stiut sa-mi spuna
- aveti experienta cu aceasta cutie, este mai fiabila decat vechile cutii robotizate?
- pe site-ul opel se mentioneaza o reducere de 3054 Euro (cu Rabla inclusa), a beneficiat de ea vreun coleg?
Va multumesc, astept raspunsurile voastre! Vacanta placuta!
MODEL: (Model) 0
Neagra
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Crossland X 2020 1.2 130CP Turbo
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Jul 2021
- Mesaj Privat
Sincer eu am Crossland X din 2019 .. automat 1.2 130cp .. nu iti recomand Opel .. au stricat foarte mult motorul . Poate sunt si altii cu alte pareri .. e doar parerea mea. La 22.000 km am schimbat motorul , la 19.000 am schimbat bujiile pentru ca nu mai aveam putere in motor ( apoi am aflat ca se schimba bujiile tot la 20 -25k km ...