code01011 a scris:Va multumesc pentru raspunsuri
Am vb cu domnul de la service si i-am spus sa aduca piese originale. O sa dorm mai bine la noapte 😊
@mikyboy Da, am cerut si pompa de apa, curea de transmisie, curea de distributie + restul de accesorii
@ionut Eu de fel cumpar personal piesele si le duc la service. Te costa de te usuca preturile la ei ... De data asta, surprinzator, imi iese putin mai ieftin piesele aduse de service decat cele gasite pe revizishop de exemplu (de acolo iau eu mereu piesele).
Am o intrebare totusi. Vad ca unii zic ca sa schimbi distributia la 60k, altii la 90 si din nou alti la 150k ... pana la urma cand se schimba distributia ?
Eu am mers la 90k. De precizat ca masina e adusa din germania cand avea 190k in bord. Acum are 280k (totul merge struna, aproape 0 probleme cu ea pana acum)
Parerea mea personala este ca daca schimbi undeva intre 60K si 90K este bine in functie si de buzunar si timp. Eu recomand undeva la 4-5 ani schimbarea. In functie de prima care se atinge: numarul de Km sau timpul. Vezi si in manualul de service daca nu specifica la cati km se schimba si faci sa nu depasesti ce spune acolo. Succes si sa ne ti la curent cum a mers schimbarea, poate si ceva poze (mai ales la piesele care le pui, sunt curios ce marca sunt pe original adica GM si trebuie sa mai scrie pe ele producatorul efectiv (sa te uiti cu atentie la asta).