- CRazvan806
- OP
- 3 mesaje
- din 18 Sep 2021
CRazvan806
- Mesaje scrise: 3
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Sep 2021
- Mesaj Privat
Salutare Dragi posesori de Opel. Vin cu rugamintea de a imi spune si mie ce Dumnezeu sa mai cred ca ar avea mașina. O bataie la motor se aude mai tare in partea stanga a motorului si creste in intenstitate pe masura ce accelerez. Acum am injectoarele la verificat, mecanicii imi spun ca mecanic (culbutori, vibrochen) nu ar bate nimic. Momentan motorul nu este desfacut in totalitate.
As dori sa mai specific ca mergea fara fum, nu manca ulei, nu pierdea apa, fara martori in bord si fara alte probleme. Tragea de rupea. Fara coduri de eroare.
https://youtube.com/watch?v=pYYOtH7m3KE
MODEL: Astra H 11.2004
MOTOR: 1.7 CDTI 74 KW
As dori sa mai specific ca mergea fara fum, nu manca ulei, nu pierdea apa, fara martori in bord si fara alte probleme. Tragea de rupea. Fara coduri de eroare.
https://youtube.com/watch?v=pYYOtH7m3KE
MODEL: Astra H 11.2004
MOTOR: 1.7 CDTI 74 KW
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
- ahappyuser
- 6,745 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,745
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat
Le-am reglat eu si nu sunt un mecanic bun, defapt... e doar o chestiune de masurare si calcul ulterior al grosimii pastilei.
NU trebuie codat nimic la injectoarele astea BOSCH de pe motorul de 74kw, e ultimul model de injectoare de Astra diesel care le reconditionezi, le montezi mai apoi si e gata.. e rezolvata partea de injectie la acest motor.
Iar din filmare... eu personal nu aud nimic suspect, cred ca ar fi meritat sa accelerezi putin motorul sa vedem cum bate. Sunt alte filmari pe youtube cu batai la acest motor, care intradevar bat ca naiba de stai si te intrebi cum de e posibil si de la ce e defapt.
NU trebuie codat nimic la injectoarele astea BOSCH de pe motorul de 74kw, e ultimul model de injectoare de Astra diesel care le reconditionezi, le montezi mai apoi si e gata.. e rezolvata partea de injectie la acest motor.
Iar din filmare... eu personal nu aud nimic suspect, cred ca ar fi meritat sa accelerezi putin motorul sa vedem cum bate. Sunt alte filmari pe youtube cu batai la acest motor, care intradevar bat ca naiba de stai si te intrebi cum de e posibil si de la ce e defapt.
- CRazvan806
- OP
- 3 mesaje
- din 18 Sep 2021
CRazvan806
- Mesaj Privat
- Op3l
- 528 mesaje
- din 20 Dec 2013
- Astra 2006 Z17DTH
- Cluj
Op3l
- Mesaje scrise: 528
- Masina: Astra 2006 Z17DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2013
- Mesaj Privat
- ahappyuser
- 6,745 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,745
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat
- CRazvan806
- OP
- 3 mesaje
- din 18 Sep 2021
CRazvan806
- Mesaj Privat
Salut din nou.
Am scos masina din service ca nu mai suportam bataia de joc si s-au descoperit urmatoarele:
In urma schimbarii a 3 injectoare bataia tot exista, verdict este un tachet...
Ulei scuipa, sa zic asa, pe la returul de la injectoare sau pe la capacul de la culbutori...
Verdict: Nu mai calc in niciun service autorizat RAR, bataie de joc...
Aceeasi bataie, in plus pierde ulei...
Am sa completez uleiul cat e nevoie pana gasesc un mecanic serios si care sa isi dea interesul.
PS: Au lucrat execrabil. Imi pare rau ca nu am avut rabdare sa gasesc un mecanic serios.
Am scos masina din service ca nu mai suportam bataia de joc si s-au descoperit urmatoarele:
In urma schimbarii a 3 injectoare bataia tot exista, verdict este un tachet...
Ulei scuipa, sa zic asa, pe la returul de la injectoare sau pe la capacul de la culbutori...
Verdict: Nu mai calc in niciun service autorizat RAR, bataie de joc...
Aceeasi bataie, in plus pierde ulei...
Am sa completez uleiul cat e nevoie pana gasesc un mecanic serios si care sa isi dea interesul.
PS: Au lucrat execrabil. Imi pare rau ca nu am avut rabdare sa gasesc un mecanic serios.