sajata
- Mesaje scrise: 44
- Masina: Vectra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Oct 2014
- Mesaj Privat
- RClaudiuHerghelegiu
- *
- 1 mesaje
- din 05 Apr 2020
RClaudiuHerghelegiu
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 05 Apr 2020
- Mesaj Privat
- bogdan manolache
- *
- 7 mesaje
- din 04 Jun 2016
- Astra 2011 A17DTJ
- Bucuresti
bogdan manolache
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Astra 2011 A17DTJ
- Cont inregistrat: 04 Jun 2016
- Mesaj Privat
Salut, am un Opel Astra J [ A17DTJ ] - achizitionat SH din Germania printr-un site de licitatii ..etc .
Problema pe care incerc sa o rezolv - am doar o singura cheie ( tip briceag ) - am incercat sa achizitionez o a doua cheie originala dar mi se cere codul ( probabil carpass ..nu stiu exact care ), mi s-a spus ca se afla trecut pe o carte/cartela ( ceva de genul ) insa in actele pe care le-am primit odata cu masina nu gasesc acest cod.
Se poate afla si altfel acest cod, ca sa pot cumpara si cea de-a doua cheie ?
Multumesc,
Problema pe care incerc sa o rezolv - am doar o singura cheie ( tip briceag ) - am incercat sa achizitionez o a doua cheie originala dar mi se cere codul ( probabil carpass ..nu stiu exact care ), mi s-a spus ca se afla trecut pe o carte/cartela ( ceva de genul ) insa in actele pe care le-am primit odata cu masina nu gasesc acest cod.
Se poate afla si altfel acest cod, ca sa pot cumpara si cea de-a doua cheie ?
Multumesc,
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Daca mergi pe varianta de a achizitiona o a doua cheie, originala, atunci va trebui sa mergi pe mâna unei reprezentanțe. Daca nu ai gasit acel "Car Pass" pe care se afla codul PIN si codul amprentei cheii, sigur te vor ajuta tot cei de la reprezentanțã ca sa le obții oficial, dar contra cost.
Solicita o oferta de pret la o reprezentanta.
Apoi, poti sa soliciti ajutorul unui coleg sa extragi codul PIN al masinii, achizitionezi o cheie, o frezezi si o programezi si cred ca vei iesi mai ieftin.
Solicita o oferta de pret la o reprezentanta.
Apoi, poti sa soliciti ajutorul unui coleg sa extragi codul PIN al masinii, achizitionezi o cheie, o frezezi si o programezi si cred ca vei iesi mai ieftin.
- bogdan manolache
- *
- 7 mesaje
- din 04 Jun 2016
- Astra 2011 A17DTJ
- Bucuresti
bogdan manolache
- Masina: Astra 2011 A17DTJ
- Cont inregistrat: 04 Jun 2016
- Mesaj Privat
ITosca
- Mesaje scrise: 69
- Masina: Meriva 2005 Y17D
- Cont inregistrat: 22 Jun 2018
- Mesaj Privat
DLazar727
- Cont inregistrat: 21 Jun 2021
- Mesaj Privat
DLazar727
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Nu spui despre ce masina este vorba, nu spui de unde esti, cam despre ce ajutor vorbesti atunci?
Asa, la modul general, sunt cateva variante:
- la reprezentanta, dupa VIN, daca totul este original pe masina (cheie noua sau macar codul amprentei);
- in functie de masina, extragerea codului de amprenta a cheii si debitarea acesteia la ateliere care se ocupa cu asta (daca totul este original pe masina);
- procurarea unui contact cu o cheie (si eventual si ceilalti butuci) din dezmembrari si montarea acestuia pe masina;
- aflarea actualei amprente cu dispozitive de genul "lishi" si debitarea unei chei noi, asta tot la ateliere de chei
Asa, la modul general, sunt cateva variante:
- la reprezentanta, dupa VIN, daca totul este original pe masina (cheie noua sau macar codul amprentei);
- in functie de masina, extragerea codului de amprenta a cheii si debitarea acesteia la ateliere care se ocupa cu asta (daca totul este original pe masina);
- procurarea unui contact cu o cheie (si eventual si ceilalti butuci) din dezmembrari si montarea acestuia pe masina;
- aflarea actualei amprente cu dispozitive de genul "lishi" si debitarea unei chei noi, asta tot la ateliere de chei
DLazar727
- Mesaj Privat
DLazar727
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Poate intervin colegi din Calarasi, care stiu un atelier bun de chei. Poate te poti interesa si pe internet.
Asta ar fi cel mai simplu, rapid si cred ca si mai ieftin, Aflarea amprentei cheii cu un dispozitiv "lishi" si debitarea unei lame.
Daca nu exista in zona un astfel de atelier, as incerca la dezmembrari, un contact cu tot cu o cheie. Iti monteaza cineva contactul si iti muta partea electronica din cheia ta. )in varianta asta, o sa ai nevoie si de butucul de la usa soferului)
Asta ar fi cel mai simplu, rapid si cred ca si mai ieftin, Aflarea amprentei cheii cu un dispozitiv "lishi" si debitarea unei lame.
Daca nu exista in zona un astfel de atelier, as incerca la dezmembrari, un contact cu tot cu o cheie. Iti monteaza cineva contactul si iti muta partea electronica din cheia ta. )in varianta asta, o sa ai nevoie si de butucul de la usa soferului)
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,067
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat
DLazar727
- Mesaj Privat
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaj Privat
DLazar727
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Cu conditia ca butucul de contact sa mai fie cel original, daca atelierul respectiv de chei are dotarea necesara, in maxim 5 minute.
Eu, prima intrebare as adresa-o catre un atelier de chei serios, daca au sculele necesare ei vor putea rezolva fara acel cod al lamei si astfel se elimina riscul ca sa nu se potriveasca cheia (in cazul, putin probabil, in care a fost schimbat butucul de la contact).
Eu, prima intrebare as adresa-o catre un atelier de chei serios, daca au sculele necesare ei vor putea rezolva fara acel cod al lamei si astfel se elimina riscul ca sa nu se potriveasca cheia (in cazul, putin probabil, in care a fost schimbat butucul de la contact).
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaj Privat
DLazar727