RA.Lungu
- Mesaje scrise: 12
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mai 2021
- Mesaj Privat
- black_soulwhite
- 530 mesaje
- din 19 Aug 2019
- Astra 2006 Z19 DTL
- Iasi
black_soulwhite
- Mesaje scrise: 530
- Masina: Astra 2006 Z19 DTL
- Cont inregistrat: 19 Aug 2019
- Mesaj Privat
Ai grija acolo , nu trage aiurea ca o sa faci probleme in interior la calorifer apoi.Uite aicia http://www.youtube.com/watch?v=4Q4O5ztz92o .De preferat sa cureti nitel capetele alea de tevi cu un burete spongios , apoi ungi cu nitica vaselina sa alunece usor la montaj.Intai clemele , apoi rotesti ferm si tragi inspre motor.
Stai calm cu sh , gunoaie coapte la pret de noi.Eu am dat 120 de lei anu trecut pe ambele originale gm.Daca a crapat unu , crapa si a doilea.
Ultima modificare făcută de black_soulwhite la Sam 15 Mai, 2021 7:09 pm, modificat de 2 ori în total
Stai calm cu sh , gunoaie coapte la pret de noi.Eu am dat 120 de lei anu trecut pe ambele originale gm.Daca a crapat unu , crapa si a doilea.
Ultima modificare făcută de black_soulwhite la Sam 15 Mai, 2021 7:09 pm, modificat de 2 ori în total
RA.Lungu
- Masina:
- Mesaj Privat
RA.Lungu
- Masina:
- Mesaj Privat
RA.Lungu
- Masina:
- Mesaj Privat
- black_soulwhite
- 530 mesaje
- din 19 Aug 2019
- Astra 2006 Z19 DTL
- Iasi
black_soulwhite
- Mesaje scrise: 530
- Masina: Astra 2006 Z19 DTL
- Cont inregistrat: 19 Aug 2019
- Mesaj Privat
Furtunele vin intregi , se schimba ambele si problema este rezolvata.Nu as recomanda furtune aftermarket.Romanesti merg facute pe locuri drepte si coliere pe stuturi atata timp cat furtunele merg drept.Si in acest caz ar trebui furtune de calitate si pe cota , sper ca te-am lamurit.Lasa masina in parcare , pana rezolvi problema.Ma cam sperie unele intrebari...