FTapardea
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Apr 2021
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Unde ai gasit Astra G cu motor de 1.3 (diesel)? O cumpar eu ... (tu avand Astra H, din ce imi dau eu seama)
Daca tot ai aflat acel cod, de ce nu il scrii intreg - doar la bani nu conteaza zerourile din fațã, in rest ... conteaza. (codul intreg fiind ECN 068304)
De ce nu citesti regulamentul si deci, de ce nu dai o cautare dupa acest cod de eroare (ECN 068304 care este P0683 04)? Vei fi surprins cata informatie este.
Uite doar un exemplu: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=134880
P.S. Acel din cand in cand, probabil este in fapt, doar cand motorul este rece, deci cand se vrea folosirea bujiilor incandescente).
Daca tot ai aflat acel cod, de ce nu il scrii intreg - doar la bani nu conteaza zerourile din fațã, in rest ... conteaza. (codul intreg fiind ECN 068304)
De ce nu citesti regulamentul si deci, de ce nu dai o cautare dupa acest cod de eroare (ECN 068304 care este P0683 04)? Vei fi surprins cata informatie este.
Uite doar un exemplu: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=134880
P.S. Acel din cand in cand, probabil este in fapt, doar cand motorul este rece, deci cand se vrea folosirea bujiilor incandescente).
FTapardea
- Cont inregistrat: 04 Apr 2021
- Mesaj Privat
SNcs
- Cont inregistrat: 13 Jan 2022
- Mesaj Privat
Salutare am cumparat de ceva vreme un opel astra g 1.7 dti dupa o spatamana de mers cu ea imi apare cateodata martorul cu cheita masina trage dar se aude un zgomot ceva gen a injector da nst ce sa cred ...😑
Daca opresc motorul dispare martorul si masina merge fara probleme ....nu mereu apare acel martor .. daca ma puteti ajuta cu un raspuns mi.ar fi de mare ajutor 🙌
Daca opresc motorul dispare martorul si masina merge fara probleme ....nu mereu apare acel martor .. daca ma puteti ajuta cu un raspuns mi.ar fi de mare ajutor 🙌
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat