Ccovaci
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 1998 HF11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Oct 2019
- Mesaj Privat
Buna baieti,ce pãrere aveți despre kit-ul de distributie ina.?!
As dori sã-mi schimb distribuita dar având în vedere ca nu ma prea pricep va cer ajutorul.mecanicul mia zis ca am distributie originala,ceva cu GM....as dori sa pun o distributie bunã,cv de la continental sau Bosch.ms de ajutor.
MODEL: Opel astra g
MOTOR: 1.8 16v
As dori sã-mi schimb distribuita dar având în vedere ca nu ma prea pricep va cer ajutorul.mecanicul mia zis ca am distributie originala,ceva cu GM....as dori sa pun o distributie bunã,cv de la continental sau Bosch.ms de ajutor.
MODEL: Opel astra g
MOTOR: 1.8 16v
- mecaNIK
- 2,202 mesaje
- din 10 Jan 2007
- Insignia 2010 confidential
- Anglia
mecaNIK
- Mesaje scrise: 2,202
- Masina: Insignia 2010 confidential
- Cont inregistrat: 10 Jan 2007
- Mesaj Privat
NU prea exista distributie de o marca oarecum cunoscuta care sa nu tina peste limita garantata atat ani cat si km. Ca sa nu mai fii stresat de ce sa pui in unele kit-uri gasesti o colectie de piese de la diferiti producatori,ca sa nu mai vorbim de piesele facute in aceeasi fabrica cu diferite marci pe ele.INA, SKF, Gates, Bosch .... orienteaza-te spre un pret convenabil dar mai important este cine le monteaza ,scuza principala cand o dau in bara meseriasii e ca nici Bosch nu mai e ce-a fost.
Ccovaci
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
Manopera te va costa la fel indiferent ce producator de piese vei folosi. Vezi ce pret are GM, Contitech, INA, Gates. Oricum la GM (vezi ca mai au perioade cu discount-uri si reduceri de pret) vor fi mai mult ca sigur curea de la Continental sau Gates si role de la INA sau SKF respectiv kit de la Contitech in care la fel cureaua de la Conti respectiv rolele de la alt producator.
Ccovaci
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy