Ai uitat parola?

1. Home
  2. Cum să ... ?
Soluție
  • Comrrader

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra 1993 C16NZ
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 20 Jan 2021

• Mesaj Privat
Buna ziua, sunt incepator si nu ma pricep, as dori sa cumpar cheie pentru desfacut bujiile la masina mea, un astra f din 1993 cond motor c16nz benzina. Stie cineva ce marime trebuie sa fie sau sa-mi dea niste link-uri utile?

Această discuție are un răspuns marcat ca Soluție la problema expusă.
Sari direct la Soluție

Skip ads

• black_soulwhite

• Mesaje scrise: 530
  • Masina: Astra 2006 Z19 DTL
  • Cont inregistrat: 19 Aug 2019

• Mesaj Privat
Cauta o tubulara de 16 lunga , si cu profil ingust(pereti adica).Mergi la un magazin de piese auto si cere o bubulara de 16 pentru scos bujii.Ca iti mai trebuie si o cheie cricket plus prelungitor , asta ar fi alta treaba .Nu as recomanda de aia de jucarie care se gaseste prin benzinarii , posibil bujiile sa fie de ceva timp acolo si sa iasa greu.Ar fi indicat sa arunci si niste wd-40 acolo , inainte cu o zi macar de a le scoate.Ceva de genul iti trebuie https://www.emag.ro/cheie-tu...earch-Action=view .Nu recomand porcarie de genul https://www.emag.ro/cheie-pe...earch-Action=view .
  • Comrrader

• Mesaj Privat
Am cheie si prelungitor am si tubulara de 16mm dar scurta, am sa dau comanda la tubulara care mi-ai indicat-o. Multumesc mult!
  • mariustintea

• Mesaje scrise: 628
  • Masina: Meriva 2007 z17dth
  • Cont inregistrat: 12 Apr 2013

• Mesaj Privat
Am avut o Astra, cod motor C14NZ și o Vectra C16NZ, la amândouã foloseam la bujii tubulara lunga de 21mm.
  • Comrrader

• Mesaj Privat
De 21 mm? acum nu mai stiu ce sa cred. 16mm sau 21?
  • sebage

• Mesaje scrise: 2,628
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 15 Jun 2019

• Mesaj Privat
Fara sa am habar de problema, am intrat si eu pe un site recunoscut si serios, pentru piese auto si m-am uitat la ce bujii vin pentru Astra F din 1993 cu motor C16NZ.
Vin bujii cu diametrul filetului de 14mm, cu lungimea filetului de 19mm, dar cu deschiderea cheii de 16mm si 21mm. 😊
Deci, solutia pentru tine, ar fi sa vezi exact ce ai pe masina.
  • black_soulwhite

• Mesaje scrise: 530
  • Masina: Astra 2006 Z19 DTL
  • Cont inregistrat: 19 Aug 2019

• Mesaj Privat
Eu inainte sa raspund , am cautat bujiile pentru motorul ala.Corect , acum depinde si ce are montat pe masina , pentru ca daca are de 21 cum spui nu o sa le poate scoate , dar o sa le poata monta pe cele noi.Un ochi format si o lanterna poate vedea exact ce este acolo , doar deschiderea de 21 clar este mai mare fata de 16.Ai un link aicia catre bujia marca beru https://www.autokarma.ro/pie...cturer_filter=780 , nu conteaza ca este combi caroseria , hatch , berlina codul motorului este acelasi.Imi cer scuze daca te-am indus in eroare , dar 16 mm scrie clar deschiderea la cheie pe bujia opel ''originala''.
Skip ads

1. Home
  2. Cum să ... ?

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR