- wizard.time
- 606 mesaje
- din 24 Nov 2010
- Astra 2002 Z16XE
- Gorj
wizard.time
- Mesaje scrise: 606
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Nov 2010
- Mesaj Privat
- StefanTolos
- 4,220 mesaje
- din 23 Nov 2007
- Corsa 2018 B12XER
- Constanta
StefanTolos
- Mesaje scrise: 4,220
- Masina: Corsa 2018 B12XER
- Cont inregistrat: 23 Nov 2007
- Mesaj Privat
- Idu Gheorghe
- *
- 1 mesaje
- din 19 Feb 2009
- Corsa 2001
- Harghita
Idu Gheorghe
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2001
- Cont inregistrat: 19 Feb 2009
- Mesaj Privat
deliadd a scris:buna!
Am o corsa in 2 usi si de dimineata am o problema la deschiderea usii din spate, de la portbagaj, nu mai sta deschisa, nu mai functioneaza pistoanele alea. A mai patit cineva asa ceva? Am sanse sa isi revina ori s-au defectat? Daca or fi defecte, se pot inlocui? stie cineva cat costa asa ceva?
multumesc
Am o corsa in 2 usi si de dimineata am o problema la deschiderea usii din spate, de la portbagaj, nu mai sta deschisa, nu mai functioneaza pistoanele alea. A mai patit cineva asa ceva? Am sanse sa isi revina ori s-au defectat? Daca or fi defecte, se pot inlocui? stie cineva cat costa asa ceva?
multumesc
Si eu am patit la fel, nu mai sta deschis dar din cauza ca l-am uns cu ulei, am pus pe tija ulei ca sa mearga mai bine si nu mai sta blocat si vreau sa-l bag in benzina sa-l degresez pentru ca aceste telescoape nu se greseaza!
- StefanTolos
- 4,220 mesaje
- din 23 Nov 2007
- Corsa 2018 B12XER
- Constanta
StefanTolos
- Mesaje scrise: 4,220
- Masina: Corsa 2018 B12XER
- Cont inregistrat: 23 Nov 2007
- Mesaj Privat
Dragii mei,
sa va impartasesc, cum procedez eu inainte de a veni frigurile,deschid usa portbagaj,caut frumos in geanta din portbagaj WD40,il scot,il agit si dau un jet pe fiecare tija a amortizorului, fac o cursa completa de inchidere/deschidere usa portbagaj,mai dau un jet de WD40 si apoi inca doua-trei curse de inchidere/deschidere si uite asa,am o intretinere spun eu,buna a amortizoarelor.
O seara buna.
sa va impartasesc, cum procedez eu inainte de a veni frigurile,deschid usa portbagaj,caut frumos in geanta din portbagaj WD40,il scot,il agit si dau un jet pe fiecare tija a amortizorului, fac o cursa completa de inchidere/deschidere usa portbagaj,mai dau un jet de WD40 si apoi inca doua-trei curse de inchidere/deschidere si uite asa,am o intretinere spun eu,buna a amortizoarelor.
O seara buna.
- VSS
- **
- 212 mesaje
- din 30 Aug 2012
- Astra 2003 Y20DTH
- Hunedoara
VSS
- Mesaje scrise: 212
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Aug 2012