GJuganaru
- Mesaje scrise: 7
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Oct 2019
- Mesaj Privat
Salut, am întâmpinat o problemã cu opelul meu si m am gandit ca doar cu ajutorul oamenilor din acest club o pot rezolva. In mers mi a apãrut în bord defecțiuni la toate becurile (faza lungã, scurta, semnalizare si pozitie) de la farul stâng si nu a mai funcționat am verificat becurile si nu sunt arse, mentionez ca la celalalt far merg toate becurile si imi merg si celelalte lumini, doar la farul di strângã nu imi mai merge nimic, ce ar putea sa aiba? Eu m am gandit ca e de la ploaie dar nu gasesc mufa de îmbinare in far ca sa vad
MODEL: Opel astra h
MOTOR: 1.7
MODEL: Opel astra h
MOTOR: 1.7
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
GJuganaru
- Mesaj Privat
GJuganaru
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Din ce imi dau eu seama, ai facut poze de sub masina, apropo, nu prea este ok lipsa aceea de protectie a mufei de la ECU.
Nu cred ca poti ajunge pe acolo, mufa este pe far, undeva in partea de jos a farului.
Eventual poti incerca prin fereastra din carenajul rotii, pe unde schimbi becul. Daca nu ajungi asa, ma gandesc ca poti ajunge daca dai carenajul jos, decat sa dai farul jos. Nu stiu, nu am facut operatiunea...
Nu cred ca poti ajunge pe acolo, mufa este pe far, undeva in partea de jos a farului.
Eventual poti incerca prin fereastra din carenajul rotii, pe unde schimbi becul. Daca nu ajungi asa, ma gandesc ca poti ajunge daca dai carenajul jos, decat sa dai farul jos. Nu stiu, nu am facut operatiunea...
- Mihai.P
- **
- 339 mesaje
- din 05 Feb 2015
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
Mihai.P
- Mesaje scrise: 339
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Feb 2015
- Mesaj Privat
GJuganaru
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Tocmai pentru a evita umblatul la bara, pe aceste temperaturi (elementele de plastic devin casante), ziceam eu cam asa: "Eventual poti incerca prin fereastra din carenajul rotii, pe unde schimbi becul. Daca nu ajungi asa, ma gandesc ca poti ajunge daca dai carenajul jos, decat sa dai farul jos."
Dar, mai trebuie sa testezi si tu, ca masina este langa tine.
Dar, mai trebuie sa testezi si tu, ca masina este langa tine.
GJuganaru
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
- Mihai.P
- **
- 339 mesaje
- din 05 Feb 2015
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
Mihai.P
- Mesaje scrise: 339
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Feb 2015
- Mesaj Privat
Faptul ca poti ajunge la conector prin fereastra nu te ajuta din pacate. Daca ai contacte oxidate trebuie sa le cureti si in conectorul din far, automat trebuie sa dai farul jos. Daca conectorul e ok trebuie cautata sursa defectului, adica sa verifici firele si farul. Eu as incepe cu farul ca e mai simplu de verificat decat sa iei la puricat firele si in plus e mai probabil sa fie defect.
Am avut probleme similare, imi amintesc ca nu am dat bara jos cu totul, doar am desfacut bara din suruburile laterale de la aripa si am dat jos grila, parca are ceva clipsuri acolo. Am departat bara cat sa pot scote farul. De mentionat ca la mine am gasit prinderea de jos a farului rupta, al meu e prins doar in doua suruburi.
Poate primesti si alte pareri, eu doar am scris cum am facut.
PS vad in poze interventii la instalatia electrica, tub PVC lipsa si in dreapta niste fire izolate. Ce s-a facut anume?
Am avut probleme similare, imi amintesc ca nu am dat bara jos cu totul, doar am desfacut bara din suruburile laterale de la aripa si am dat jos grila, parca are ceva clipsuri acolo. Am departat bara cat sa pot scote farul. De mentionat ca la mine am gasit prinderea de jos a farului rupta, al meu e prins doar in doua suruburi.
Poate primesti si alte pareri, eu doar am scris cum am facut.
PS vad in poze interventii la instalatia electrica, tub PVC lipsa si in dreapta niste fire izolate. Ce s-a facut anume?
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Si mie imi este clar ca nu te vei descurca "la inghesuiala", pentru asta ar fi trebuit sa ai ceva experienta. (nu mi-o lua in nume de rau, doar o spun...)
Poate ar trebui totusi sa ceri ajutor unui prieten care se mai pricepe.
Daca totusi vrei sa incerci tu ... mare grija la tot ce este de plastic, pe frig toate devin casante.
Poate ar trebui totusi sa ceri ajutor unui prieten care se mai pricepe.
Daca totusi vrei sa incerci tu ... mare grija la tot ce este de plastic, pe frig toate devin casante.
GJuganaru
- Mesaj Privat
- Mihai.P
- **
- 339 mesaje
- din 05 Feb 2015
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
Mihai.P