Trebuie schimbat panoul de comanda cu unul care sa aiba in plus buton de pliere - nou > 100 E, sh ~ 40 E
Corp oglinda SH ~50 E/bucata, capacele si geamurile raman aceleasi
Ca instalatia (cablaj) ar trebui sa tragi in plus cate 2 fire care pleaca din panoul de comanda in fiecare oglinga un fir de alimentare protejat de o siguranta de 7,5A care merge tot in panoul de comanda, cred ca si un fir de masa.
Eu mi-am pus ulterior si geamuri electrice pe spate si am schimbat de 2 ori panoul de comanda
Salut bame,
Am o astra H cu oglinzi incalzite si reglabile electric, si vrea sa montez un set care se si rabateaza. Am oglinzile rabatabile si panoul de comnada pentru ele. De asemenea panoul cel nou are butoane si pentru geamurile de pe spate, geamuri care la mine sunt manuale. Crezi ca este vreo problema acest lucru? Oare se poate trage vreun fir si din inchiderea centralizata pentru pliere/depliere la inchiderea/deschiderea masinii?
Poti sa ma ajuti cu mai multe detalii legat de firele care trebuiesc trase pentru alimentarea plierii oglinzilor? De unde anume pot sa trag alimentarea? Cum pot face rost de o schema a mufei din comanda, respectiv a mufelor din oglinzi? Pe ce pini ar trebui sa trag firele? E posibil sa am cablajul deja facut, desi masina nu a venit din fabrica cu pliere electrica?
De asemenea orice sfat din partea oricarui coleg este bine venit.
Multumesc.