paula
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 1997 X16SZR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Nov 2007
- Mesaj Privat
Am o problema legata de urmatorul aspect :
Va rog sa-mi spuneti daca la un automobil , in general, si un Opel -2002 in special, se impune refacerea planeitatii chiulasei dupa ce umbli la ea dintr-un motiv sau altul ( ex: dupa ce ai schimbat o supapa sau un arc etc.) .
Intreb acest lucru deoarece mecanici de la Service Opel te obliga sa refaci planeitatea chiulasei pentru ca ea trebuie facuta deoarece " asa prevede procedura " in cazul unei reparatii.
Mutumiri pentru cine poate sa-mi raspunda!
Va rog sa-mi spuneti daca la un automobil , in general, si un Opel -2002 in special, se impune refacerea planeitatii chiulasei dupa ce umbli la ea dintr-un motiv sau altul ( ex: dupa ce ai schimbat o supapa sau un arc etc.) .
Intreb acest lucru deoarece mecanici de la Service Opel te obliga sa refaci planeitatea chiulasei pentru ca ea trebuie facuta deoarece " asa prevede procedura " in cazul unei reparatii.
Mutumiri pentru cine poate sa-mi raspunda!
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
Vick
- Mesaje scrise: 29
- Masina: Astra 1993 c16se
- Cont inregistrat: 20 Dec 2006
- Mesaj Privat
salfkm- Mesaje scrise: 66
- Masina: Astra 1992 C16SE
- Cont inregistrat: 16 Jul 2007
- Mesaj Privat
- CATA26BCN
- 680 mesaje
- din 25 Sep 2007
- Astra 2002 Y17DT
- Constanta
CATA26BCN
- Mesaje scrise: 680
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 25 Sep 2007
- Mesaj Privat
verificarea planeitatii!si daca nu e ok,atunci rectificarea,dar sa se tina cont de maximul de rectificare,si apoi vezi ca sint garnituri de chiuloasa speciale,putin mai groase,functie de cit s-a luat prin rectificare.si inca o chestie...rectificarea este necesara in unele cazuri,fara discutii,gen fierberea motorului,stringerea ei fara cheie dinamometrica sau "dupa ureche".